Co je to?
Definice výrazu Baseball. Co znamená odborný pojem Baseball z kategorie Sport?

Co je Baseball?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Baseball?

Baseball je označení pro kolektivní hru, při které se používá míč a pálka. Hrají vždy dvě družstva, každé má 9 hráčů. Hráč, který útočí, se nazývá pálkař, protihráč je nadhazovač. Ten nadhazuje míč, pálkař se tento míč snaží zasáhnout a odpálit ho do hřiště. Pálkař se snaží oběhnout mety – ty jsou 4 – bez toho, aby byl v autu. Když se mu to podaří, má jeho družstvo bod. Jde o to, aby družstvo získalo vyšší počet bodů než soupeř.
Pole má dvě části, vnitřní a vnější. Hra se skládá z devíti směn, směna znamená vystřídání všech hráčů mužstva. Velmi populární je tento sport ve Střední a Jižní Americe, v USA, Kanadě, Austrálii, východní Asii i JAR. Vrcholnou baseballovou soutěží je Major League Baseball a její Světová série. Ta se odehrává v Severní Americe.


Co je to Baseball? Význam slova, termín, Definice výrazu Baseball. Co znamená odborný pojem Baseball z kategorie Sport?

Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Baseball můžete samozřejmě sdílet s ostatními na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Heslo Baseball je v sekci sport

Klíčová slova: heslo, formulace, význam, sport, názvosloví, vysvětlení, definice pojmu, co znamená, slovo, co to je, definice, přesný výraz, terminologie, synonymum, přesný význam, význam pojmu, wiki, popis


Pojem Baseball je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Baseball? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Uvedená defice je převzata z internetové online encyklopedie Wikipedia. Odkaz na článek je zde. Licence CC-BY-SA.

Baseball je kolektivní pálkovací míčová hra, při níž se útočící hráč (pálkař) snaží pálkou zasáhnout míč nadhozený bránícím nadhazovačem. Ve hře proti sobě stojí 2 družstva, která mají po 9 hráčích. Cílem hry je získat více bodů, než má soupeřící tým. Pokud pálkař oběhne všechny čtyři mety, aniž by byl vyautován, jeho družstvo získává bod.

Pro více informací o heslu Baseball zkuste navštívit tyto odkazy

Zkusit najít frázi Baseball ve Wikislovníku

Vyhledat pojem Baseball ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat termín Baseball ve Wikizdrojích

Najít slovo Baseball ve vyhledávači Yahoo

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Baseball ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Baseball na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Baseball například v Microsoft Bing, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Z předchozího textu jste se dozvěděli co to je Baseball? resp. co znamená výraz Baseball? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Baseball, odpověď na dotaz co je to Baseball?. Víte např. kdo to je Jason Statham? Znáte a víte kdo je Michelle Rodriguez? Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je sport. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, hokejky, baseball, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího zajímavosti, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, významy slov, popisy termínů, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?