Co je to?
Definice výrazu, termínu Reality show. Co znamená odborný pojem Reality show z kategorie Kultura?

Co je Reality show?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Reality show?

Reality show je typ televizního pořadu, který je v posledních letech velmi oblíbený. Cílem je sledování "reálného" děje a o čím bizarnější situaci se jedná, tím lépe pro sledovanost show a pro zisk komerční televizní stanice. Mezi prvními pořady tohoto typu se u nás objevili VyVolení a Big Brother, kdy televizní štáb sledoval skupinu lidí uzavřenou ve vile. Soutěžící museli plnit různé úkoly a v určených intervalech vždy jeden vypadl. Častým námětem je např. survival, tedy přežití v extrémních podmínkách, např. Robinsonův ostrov. Mezi další známé reality show patří třeba Výměna manželek nebo Prostřeno. V zahraniční natáčejí svoje reality show různé celebrity, např. Keeping Up With the Kardashians. Kvalita reality show nebývá vysoká a zájem o ně pomalu, ale jistě klesá.

Co je to Reality show? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Reality show. Co znamená odborný pojem Reality show z kategorie Kultura?

Veškeré texty jsou bez záruky. Uvedený text byl přidán redaktory Superia.cz

Sdílejte uvedený text s jinými osobami prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Výraz Reality show je v kategorii kultura

Klíčová slova: popis, slovník, slovo, názvosloví, co je to Reality show?, pojem, heslo, formulace, definice pojmu, wiki, odborný výraz, odborné názvosloví, význam slova, přesný výraz, kultura, termín, kultura, terminologie


Pojem Reality show je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Reality show? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Reality show je typ televizního pořadu. Jedná se o formát, který je založen na zobrazení „reálného“ života. Základem je snímání osob, herců i neherců, a to kamerami skrytými i zjevnými. Principy reality show se ale projevují i ve formátech rozhlasového vysílání, na časopisecké a novinové úrovni, pronikají do oblasti internetové zábavy a také například do divadelních představení. Některým je fungování reality show inspirací tematickou, jiným formální.

Jiné doporučené zdroje informací

Hledat frázi Reality show ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat frázi Reality show ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Reality show na Google obrázcích

Zkusit najít pojem Reality show ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít výraz Reality show ve Wikislovníku

Najít pojem Reality show ve Wikizdrojích

Dál můžete zkusit hledat slovo Reality show například ve videích na Youtube, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Yahoo.com, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Na stránce jste se mohli dozvědět: jaká je definice termínu Reality show? resp. co je to Reality show? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Reality show, odpověď na dotaz co je to Reality show?. Víte např. kdo to je Tomáš Bábek? Znáte a víte kdo je Technolog? Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. v různém kontextu, v různých oborech. Pokuste se najít termín Reality show i v jiné kategorii než v kultura. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu internetové encyklopedie, která shromažďuje slovníková hesla, popisy termínů, významy slov, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.