Co je to?
Definice výrazu, termínu Prank. Co znamená odborný pojem Prank z kategorie Kultura?

Co je Prank?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Prank?

Prank lze z angličtiny přeložit jako žert, vylomeninu, rošťárnu. Jedná se o určitý a oblíbený způsob, jak někoho nachytat a takzvaně si z něj vystřelit. Tyto chytáky, zesměšnění nebo vtípky jsou pečlivě připravené a natáčejí se a zveřejňují.
Jejich cílem není postiženému ublížit, ale autoři pranku se snaží spíše své okolí pobavit. Nejde jim tedy ani o obohacení ani o zlý úmysl. Ne vždy se toto podaří a mnohé pranky mohou být až kruté nebo na hranici zákona.

Co je to Prank? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Prank. Co znamená odborný pojem Prank z kategorie Kultura?

Veškeré texty jsou bez záruky. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Prank se známými na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Pojem Prank je v kategorii kultura

Klíčová slova: co znamená, pojem, přesný význam, definice, kultura, přesný výraz, wiki, co je to Prank?, Prank, kultura, synonymum, terminus technicus, názvosloví, význam, terminologie, význam pojmu, popis, význam slova


Pojem Prank je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Prank?

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Prank je označení pro zlomyslný trik (žert), který obvykle způsobuje, že oběť zažívá rozpaky, zmatenost, zmatek nebo nepohodlí. Vytvářením pranků se zabývají také někteří youtubeři, tzv. pranksteři – v tomto kontextu je cílem „nachytat“ skrytou kamerou jiné osoby a pobavit tak příjemce vytvořeného videa. V roce 2019 YouTube ohlásil omezení nahrávání nebezpečných pranků.

Odkazy na jiné weby

Zkusit najít heslo Prank ve Wikizdrojích

Zkusit najít pojem Prank na Google obrázcích

Hledat výraz Prank ve vyhledávači Yandex

Vyhledat termín Prank ve Wikislovníku

Vyhledat výraz Prank ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít slovo Prank ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Prank například v metavyhledávači Info.com, v Lingea slovnících, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Doporučené pojmy, slova, odborné termíny a výrazy

Tyto stránky vám umožnili zjistit co je to Prank? resp. co znamená Prank? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Prank, odpověď na dotaz co je to Prank?. Víte např. kdo to je Připosranec? Znáte a víte kdo je Event manager? Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. podle různých oborů. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než kultura). U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na zajímavosti, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, popisy termínů, definice odborných pojmů, významy slov s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.