Co je to?
Výraz, termín, definice slova Zumba. Co znamená odborný pojem Zumba z kategorie Sport?

Co je Zumba?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Zumba?

Zumba patří mezi poměrně moderní a vyhledávané sportovní aktivity. Jedná se o speciální taneční fitness program, který nemá pokročilostní stupně. Choreografie zumby reaguje na hubební doprovod. Zumba reprezentuje aerobní trénink. Lekce většinou trvá kolem jedné hodiny.
Tento netradiční sport opravdu nemá dalekosáhlé kořeny, ale vyvinut byl v devadesátých letech dvacátého století. Jeho zakladatelem je kolumbijský sportovní instruktor a choreograf Alberto Perez. Později se přesunul do USA a organizace Zumba Fitness LLC dnes zajišťuje zumbu celosvětově.


Co je to Zumba? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Zumba. Co znamená odborný pojem Zumba z kategorie Sport?

Omlouváme se za případné chyby, které se mohou vyskytnout na našich webových stránkách. Text napsán pro Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Zumba? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Heslo Zumba je v kategorii sport

Klíčová slova: slovník, heslo, sport, popis, definice, odborný výraz, význam pojmu, terminus technicus, termín, sport, informace, synonymum, formulace, terminologie, vysvětlení, co je to Zumba?, význam slova, Zumba


Pojem Zumba je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Zumba? Definice slova, termínu z Wikipedie

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Zumba je taneční fitness program, který vytvořil kolumbijský fitness trenér a choreograf Alberto „Beto“ Perez. Zumba představuje aerobní trénink – jedná se o formu intervalového tréninku, využívá se pojmenování (intermittent training) – „přerušovaný trénink“. Střídají se pomalé a rychlé skladby. Tepová frekvence se po dobu tréninku udržuje v aerobní zóně, zvyšuje se a klesá s měnící se skladbou.

Další informační zdroje o slovu Zumba

Zkusit najít heslo Zumba na Google.cz

Najít termín Zumba ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít slovo Zumba ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Zumba ve Wikimedia Commons

Vyhledat pojem Zumba ve Wikizdrojích

Zkusit najít Zumba ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Zumba například v evropském vyhledávači Qwant, v projektu slovnik.cz, ve ruském vyhledávači Yandex, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr náhodných pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Nyní již víte jaký je přesný význam slova Zumba? resp. jaká je definice termínu Zumba? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Zumba, odpověď na dotaz co je to Zumba?. Víte např. kdo to je Catherine Zeta-Jones? Znáte a víte kdo je Daniel Farnbauer? Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. v různých oborech lidské činnosti. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než sport). Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na popisy termínů, definice odborných pojmů, slovníková hesla, významy slov, zajímavosti, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Víte, kdo je to stalker? Jedná se pojem související se zločinem. Nejen tento pojem naleznete na stránkách s názvem Kdo je to?