Co je to?
Výraz, termín, definice slova Švarc systém. Co znamená odborný pojem Švarc systém z kategorie Ekonomie?

Co je Švarc systém?

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Švarc systém

V roce 1990 začal podnikatel Miroslav Švarc používat nový způsob podnikání. Celý trik spočívá v tom, že osoba vykonává pro zaměstnavatele běžné činnosti, nicméně není v zaměstnaneckém poměru, nýbrž vystupuje jako samostatný podnikatel. Švarc systém má samozřejmě své výhody, ale najdou se i nevýhody. Od ledna 2012 byl tento systém podnikání opět zakázán a dodržování zákona se hlídá.


Co je to Švarc systém? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Švarc systém. Co znamená odborný pojem Švarc systém z kategorie Ekonomie?

Pečlivě jsme zkontrolovali všechny informace a údaje. Přesto však nevylučujeme, že je v textech chyba. Text vytvořen pro Superia.cz

Definici pojmu Švarc systém sdílejte s rodinou a kamarády na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Výraz Švarc systém je v kategorii ekonomie

Klíčová slova: informace, terminus technicus, ekonomie, heslo, význam pojmu, definice pojmu, přesný výraz, odborný výraz, synonymum, popis, pojem, názvosloví, co znamená, definice, význam, význam slova, odborné názvosloví, vysvětlení


Pojem Švarc systém je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Co označuje termín Švarc systém? Výraz, definice slova z projektu Wikipedia

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Švarc systém je označení pro způsob ekonomické činnosti, při které osoby vykonávající pro zaměstnavatele běžné činnosti nejsou jeho zaměstnanci, ale formálně vystupují jako samostatní podnikatelé (osoby samostatně výdělečně činné).

Hledejte pojem Švarc systém v následujících vyhledávačích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Švarc systém ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít pojem Švarc systém na Google.cz

Hledat heslo Švarc systém ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem Švarc systém na Youtube

Hledat frázi Švarc systém ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít termín Švarc systém ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Švarc systém například ve vyhledávači Seznam.cz, v projektu slovnik.cz, ve Wikizdrojích, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Teď už znáte odpověď na otázku jaká je definice termínu Švarc systém? resp. co se skrývá pod slovem Švarc systém? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Švarc systém, odpověď na dotaz co je to Švarc systém?. Víte např. kdo to je Michal Bystrov? Znáte a víte kdo je Nymfa? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. podle různých oborů. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je ekonomie. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na definice odborných pojmů, popisy termínů, slovníková hesla, významy slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Víte, co znamená být metrosexuál nebo šovinista? Pokud ne, zkuste se podívat na tuto webovou stránku.