Co je to?
Odborný výraz, definice slova AGROFERT. Co znamená pojem AGROFERT z kategorie Politika?

Co je AGROFERT?

Co znamená termín AGROFERT? Vysvětlení pojmu, definice hesla

AGROFERT je název mezinárodního koncernu, založeného v roce 1993 Andrejem Babišem. V současnosti má společnost více než 250 podniků v oborech zemědělství, chemie, potravinářství, lesnictví, dřevařství, dopravy, obnovitelných zdrojů a také médií.
AGROFERT působí v 18 zemích a 4 kontinentech, pracuje zde téměř 35 000 zaměstnanců. Daňovou povinnost plní společnost v České republice a zde také podporuje neziskové organizace i správu a školství.


Co je to AGROFERT? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova AGROFERT. Co znamená pojem AGROFERT z kategorie Politika?

Provozovatel neručí za úplnost, pravdivost či aktuálnost informací na těchto webových stránkách. Text vytvořen pro Superia.cz

Text s definicí výrazu AGROFERT doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na sociálních sítích jako je Facebook, Pinterest, Síť X nebo Reddit. Stačí kliknout na tlačítko Sdílet.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Termín AGROFERT se nachází v sekci politika

Klíčová slova: lexikon, heslo, slovo, význam pojmu, politika, informace, definice pojmu, definice, přesný význam, co je to AGROFERT?, wiki, co znamená, popis, význam slova, synonymum, odborné názvosloví, terminologie, formulace


Pojem AGROFERT je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co označuje termín AGROFERT? Definice slova, termínu z projektu Wikipedia

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

AGROFERT, a.s., je český holdingový konglomerát operující především v odvětvích zemědělství, potravinářství, chemického průmyslu a médií, pod který patří více než 250 dceřiných společností. Většina z nich je v přímém vlastnictví centrály AGROFERT, a.s., menší část portfolia tvoří společnosti, v nichž má mateřská společnost podstatný vliv. Společnosti koncernu AGROFERT působí zejména v regionu střední Evropy: v Česku, na Slovensku, v Německu a v Maďarsku. Dále společnost působí v dalších 18 zemích světa na 4 kontinentech. Konsolidované tržby společností dosáhly v roce 2012 téměř 132,5 miliard Kč. Koncern AGROFERT patří mezi největší firmy v České republice. Zemědělské společnosti koncernu se v České republice starají o více než 100 tisíc hektarů zemědělské půdy (naprostá většina půdy je v nájmu; jde o 1,26 % území České republiky nebo 2,84 % zemědělské půdy v ČR). Společnost do ledna 2014 řídil a do roku 2017 vlastnil Andrej Babiš, který ji kvůli novele zákona o střetu zájmů převedl na dva svěřenské fondy AB private trust I a AB private trust II. K roku 2017 koncern zaměstnával 33 tisíc zaměstnanců, z nich 22 tisíc v ČR.

Další informační zdroje o slovu AGROFERT

Hledat výraz AGROFERT ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat pojem AGROFERT ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít termín AGROFERT ve Wikislovníku

Hledat pojem AGROFERT ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít výraz AGROFERT ve vyhledávači Yandex

Hledat videa s názvem AGROFERT na Youtube

Dál můžete zkusit hledat slovo AGROFERT například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google obrázcích nebo v Google překladači.

Náhodných výběr hesel, pojmů a odborných termínů

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co znamená AGROFERT? resp. jaká je definice slova AGROFERT? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu AGROFERT, odpověď na dotaz co je to AGROFERT?. Víte např. kdo to je Daniela Choděrová? Znáte a víte kdo je Michael Faraday? Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo AGROFERT i jinde než v sekci než v politika. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, autokracie, aGROFERT, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, definice odborných pojmů, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Máte-li chvilku času, podívejte se prosím na partnerskou stránku plnou obrázků vhodných na plochu počítače. Jsou zde stovky tapet v desítkách kategorií. Vybere si proto určitě každý.