Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo AGROFERT. Co znamená pojem AGROFERT z kategorie Politika?

Co je AGROFERT?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu AGROFERT

AGROFERT je název mezinárodního koncernu, založeného v roce 1993 Andrejem Babišem. V současnosti má společnost více než 250 podniků v oborech zemědělství, chemie, potravinářství, lesnictví, dřevařství, dopravy, obnovitelných zdrojů a také médií.
AGROFERT působí v 18 zemích a 4 kontinentech, pracuje zde téměř 35 000 zaměstnanců. Daňovou povinnost plní společnost v České republice a zde také podporuje neziskové organizace i správu a školství.


Co je to AGROFERT? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo AGROFERT. Co znamená pojem AGROFERT z kategorie Politika?

Neručíme za pravdivost poskytovaných informací. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Zaujalo vás slovo, termín AGROFERT? Potom se o definici podělte s kamarády na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Termín AGROFERT se nachází v kategorii politika

Klíčová slova: slovník, AGROFERT, definice pojmu, pojem, synonymum, názvosloví, význam slova, politika, heslo, vysvětlení, co to je, terminologie, termín, význam pojmu, definice, informace, popis, význam


Pojem AGROFERT je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co se píše ve Wikipedii o pojmu AGROFERT?

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

AGROFERT, a.s., je český holdingový konglomerát operující především v odvětvích zemědělství, potravinářství, chemického průmyslu a médií, pod který patří více než 250 dceřiných společností. Většina z nich je v přímém vlastnictví centrály AGROFERT, a.s., menší část portfolia tvoří společnosti, v nichž má mateřská společnost podstatný vliv. Společnosti koncernu AGROFERT působí zejména v regionu střední Evropy: v Česku, na Slovensku, v Německu a v Maďarsku. Dále společnost působí v dalších 18 zemích světa na 4 kontinentech. Konsolidované tržby společností dosáhly v roce 2012 téměř 132,5 miliard Kč. Koncern AGROFERT patří mezi největší firmy v České republice. Zemědělské společnosti koncernu se v České republice starají o více než 100 tisíc hektarů zemědělské půdy (naprostá většina půdy je v nájmu; jde o 1,26 % území České republiky nebo 2,84 % zemědělské půdy v ČR). Společnost do ledna 2014 řídil a do roku 2017 vlastnil Andrej Babiš, který ji kvůli novele zákona o střetu zájmů převedl na dva svěřenské fondy AB private trust I a AB private trust II. K roku 2017 koncern zaměstnával 33 tisíc zaměstnanců, z nich 22 tisíc v ČR.

Další informace o pojmu AGROFERT hledejte v níže uvedených zdrojích

Hledat výraz AGROFERT ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít frázi AGROFERT ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem AGROFERT ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz AGROFERT na Google.cz

Hledat termín AGROFERT ve Wikizdrojích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo AGROFERT ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo AGROFERT například ve videích na Youtube, v projektu slovnik.cz, v metavyhledávači Info.com, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Často hledané pojmy, výrazy, odborné termíny a slova

Teď už víte co znamená AGROFERT? resp. co označuje slovo AGROFERT? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu AGROFERT, odpověď na dotaz co je to AGROFERT?. Víte např. kdo to je Tomáš Zástěra? Znáte a víte kdo je Michael Faraday? Informace nemohou být pravidelně updatovány, proto mohou být zastaralé, neplatné, neaktuální či nepřesné. podle toho o jaký obor se jedná. Doporučujeme vám proto porozhlédnout se v jiných kategoriích (než politika). Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za navštívení našeho encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na definice odborných pojmů, významy slov, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Máte-li chvilku času, podívejte se prosím na partnerskou stránku plnou obrázků vhodných na plochu počítače. Jsou zde stovky tapet v desítkách kategorií. Vybere si proto určitě každý.