Co je to?
Odborný výraz, definice slova Sitcom. Co znamená pojem Sitcom z kategorie Kultura?

Co je Sitcom?

Co znamená termín Sitcom? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Sitcom je zkratka pro oblíbený žánr situační komedie. Jedná se o zvláštní druh seriálu. Sitcom se odehrává v nenáročném prostředí a vystupuje v něm malý počet postav. Tyto postavy neprocházejí složitým vývojem a děj po skončení dílu bývá zpět ve výchozím stavu. Vše probíhá v realitě všedního dne, prostředí bývá zcela obyčejné nebo naopak nevšední.
Tento formát je původně rozhlasový, v současnosti se nejvíce využívá v televizi.

Co je to Sitcom? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Sitcom. Co znamená pojem Sitcom z kategorie Kultura?

Provozovatel neručí za úplnost, pravdivost či aktuálnost informací na těchto webových stránkách. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Text s definicí výrazu Sitcom doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Termín Sitcom se nachází v sekci kultura

Klíčová slova: Sitcom, terminologie, pojem, popis, přesný význam, co znamená, význam pojmu, termín, informace, synonymum, vysvětlení, přesný výraz, terminus technicus, formulace, odborné názvosloví, odborný výraz, lexikon, slovo


Pojem Sitcom je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co označuje termín Sitcom? Definice slova, termínu z projektu Wikipedia

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Situační komedie nebo také z angličtiny zkráceně sitcom je specifický druh komediálního seriálu. Je pro něj charakteristický malý počet prostředí s rovněž malým počtem postav, které se v průběhu série vyvíjí jenom minimálně a děj jednotlivých dílů běžně končí ve statu quo, tedy stejném nastavení v jakém byl na začátku.

Další informační zdroje o slovu Sitcom

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Sitcom ve Wikimedia Commons

Hledat slovo Sitcom ve Wikislovníku

Hledat výraz Sitcom ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít pojem Sitcom ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít slovo Sitcom ve vyhledávači Yandex

Vyhledat termín Sitcom na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Sitcom například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, ve fulltextu Yahoo.com nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodných výběr hesel, pojmů a odborných termínů

Teď už znáte odpověď na otázku co znamená Sitcom? resp. co se skrývá pod slovem Sitcom? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Sitcom, odpověď na dotaz co je to Sitcom?. Víte např. kdo to je Jiří Kolář? Znáte a víte kdo je Hnusák? Bohužel, naše možnosti updatů článků jsou omezené. v různých oborech lidské činnosti. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo Sitcom i jinde než v sekci než v kultura. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, významy slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Syn, sytý, sýr ... Dokázali byste z hlavy vyjmenovat všechna vyjmenovaná slova po S?