Co je to?
Definice výrazu Majdan. Co znamená odborný pojem Majdan z kategorie Politika?

Co je Majdan?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova Majdan

Majdan je slovo původem z arabštiny, kde označuje náměstí, park nebo jiný otevřený prostor. Použito bylo často v souvislostech s místy, kde se konaly protivládní demonstrace, různé protesty, a kde také docházelo ke zraněním a úmrtím.
V současnosti se slovem Majdan nazývají protesty na Ukrajině, v centru Kyjeva. Demonstrace se týkaly zastavení příprav podpisu dohody s EU v roce 2013.


Co je to Majdan? Význam slova, termín, Definice výrazu Majdan. Co znamená odborný pojem Majdan z kategorie Politika?

Na texty zde uvedené neposkytujeme žádnou záruku. Mohou obsahovat pravopisné i faktické chyby, za které se předem omlouváme. Text sestavily autoři (redaktoři a redaktorky) pro Superia.cz

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Výraz Majdan je v sekci politika

Klíčová slova: přesný výraz, názvosloví, slovník, co to je, definice, popis, přesný význam, wiki, heslo, pojem, slovo, co znamená, terminologie, význam, význam slova, formulace, politika, vysvětlení


Pojem Majdan je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Další informační zdroje

Vyhledat termín Majdan ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat termín Majdan ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat slovo Majdan ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít slovo Majdan na Google.cz

Zkusit najít slovo Majdan ve fulltextu Seznam.cz

Najít slovo Majdan na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Majdan například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve videích na Youtube nebo v Lingea slovnících.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Právě jste zjistili jaká je definice termínu Majdan? resp. co přesně označuje termín Majdan? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Majdan, odpověď na dotaz co je to Majdan?. Víte např. kdo to je Zachary Taylor? Znáte a víte kdo je Lucie Klukavá? Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste hledat odborný výraz Majdan i v jiné sekci než je kategorie politika. Některé texty obsahují odkaz a krátkou citaci z české Wikipedie. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, parlament budova, majdan, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, významy slov s názvem Co Je To?.

Nezapomeňte navštívit partnerskou stránku s tapetami na plochu PC. Na výběr máte z stovky kvalitních fotografií ve vysokých rozlišeních.