Co je to?
Definice výrazu, termínu Majdan. Co znamená odborný pojem Majdan z kategorie Politika?

Co je Majdan?

Co znamená pojem, slovo, definice termínu Majdan?

Majdan je slovo původem z arabštiny, kde označuje náměstí, park nebo jiný otevřený prostor. Použito bylo často v souvislostech s místy, kde se konaly protivládní demonstrace, různé protesty, a kde také docházelo ke zraněním a úmrtím.
V současnosti se slovem Majdan nazývají protesty na Ukrajině, v centru Kyjeva. Demonstrace se týkaly zastavení příprav podpisu dohody s EU v roce 2013.


Co je to Majdan? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Majdan. Co znamená odborný pojem Majdan z kategorie Politika?

Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Text vytvořen pro server Superia.cz

Sdílejte uvedený text s jinými osobami prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Pojem Majdan je v kategorii politika

Klíčová slova: definice, přesný význam, terminologie, význam pojmu, informace, pojem, terminus technicus, popis, definice pojmu, formulace, Majdan, názvosloví, co to je, lexikon, synonymum, politika, vysvětlení, přesný výraz


Pojem Majdan je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o pojmu Majdan

Hledat pojem Majdan na Google.cz

Zkusit najít Majdan ve vyhledávači Yandex

Najít slovo Majdan ve Wikislovníku

Hledat pojem Majdan na Google obrázcích

Hledat heslo Majdan ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat frázi Majdan ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Majdan například ve Wikipedii, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Víte, co znamenají tato slova, odborné termíny a pojmy?

Teďka již bezesporu víte co je to Majdan? resp. jaký je význam pojmu Majdan? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Majdan, odpověď na dotaz co je to Majdan?. Víte např. kdo to je Petra Janů? Znáte a víte kdo je Lucie Klukavá? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. v různém kontextu, v různých oborech. Zkuste hledání odborného pojmu Majdan i v jiné kategorii než je sekce politika. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na přesné vysvětlení slov, významy slov, definice odborných pojmů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Nezapomeňte navštívit partnerskou stránku s tapetami na plochu PC. Na výběr máte z stovky kvalitních fotografií ve vysokých rozlišeních.