Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Free running. Co znamená pojem Free running z kategorie Sport?

Co je Free running?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Free running?

Free running je podobně jako parcour sportovní disciplína rozšířená hlavně v USA. Jejím principem je překonávání různých překážek např. na běžné ulici pomocí různých akrobatických skoků a to tak, aby výsledný dojem byl co nejvíce estetický. Zakladatelem tohoto sportu je Sébastien Foucan.


Co je to Free running? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Free running. Co znamená pojem Free running z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Sdílejte text pojmu Free running s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pojem Free running se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: popis, význam, synonymum, termín, přesný výraz, slovo, Free running, vysvětlení, definice pojmu, odborné názvosloví, pojem, lexikon, informace, heslo, odborný výraz, slovník, sport, wiki


Pojem Free running je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co nám píše encyklopedie Wikipedia o termínu Free running?

Uvedené vysvětlení pojmu je převzato z webu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Free running je umění pohybu, akrobatická sportovní disciplína. Freerunnerům jde o to, aby ve své cestě hladce a plynule překonali překážku, reagují na okolí pomocí různých pohybů jako vaulty (přeskoky), skoky, „somersaults“ a jiné akrobatické pohyby, vytvářející atleticky a esteticky vypadající způsob pohybu. Na rozdíl od parkouru jsou povoleny akrobatické pohyby a skoky, přičemž Freerunning je více zaměřen na estetiku a krásu pohybu. Tréninky probíhají většinou v tělocvičnách, nebo v městských prostorech, které jsou plné různých překážek.

Hledejte pojem Free running v následujících vyhledávačích

Zkusit najít pojem Free running ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat pojem Free running ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít pojem Free running ve vyhledávači Qwant

Najít slovo Free running na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Free running ve Wikimedia Commons

Zkusit najít Free running ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Free running například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v projektu slovnik.cz, ve ruském vyhledávači Yandex, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Google překladači.

Podívejte se také na tyto odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Právě jste zjistili jaký je význam slova Free running? resp. co přesně označuje termín Free running? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Free running, odpověď na dotaz co je to Free running?. Víte např. kdo to je Denisa Biskupová? Znáte a víte kdo je Sirotek? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Vyzkoušejte proto i příslušná synonyma a homonyma v jiných sekcích než sport. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, fotbal, free running, ilustrační obrázek

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, významy slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.