Co je to?
Odborný výraz, definice slova Truck Trial. Co znamená slovo Truck Trial z kategorie Sport?

Co je Truck Trial?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Truck Trial?

Truck Trial je označení pro druh automobilového sportu. Truck je jméno pro nákladní vůz, Trial znamená zkoušku. Jde tedy o jízdu nákladních vozidel, pohybujících se v extrémně náročném terénu. Vozidlo zde musí překonat řadu překážek, přírodních i uměle vytvořených. Může jít například o průjezd divokou vodou, přes bahno nebo jízdu do prudkého kopce.
Truck Trial se jezdí 5x až 6x ročně v nejrůznějších místech. Hlavní je zde jezdecké umění, ne rychlost. Projíždí se stanovišti a různými sekcemi s překážkami. Ještě před začátkem závodu se vozidla dělí podle kategorií. Dělí se podle počtu náprav a rozchodu vozu. Minimální hmotnost je 2,5 tuny. Průjezdy překážkami se hodnotí trestnými body. Ta posádka, která má trestných bodů nejméně, se stane vítěznou. Dodržují se přísná opatření sloužící k zajištění bezpečnosti jak posádek, tak diváků.


Co je to Truck Trial? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Truck Trial. Co znamená slovo Truck Trial z kategorie Sport?

Uvedené texty jsou poskytovány bez záruky. Mohou obsahovat faktické, resp. pravopisné chyby za něž se předem omlouváme. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Sdílejte tento text s heslem Truck Trial s jinými lidmi na Facebooku, Redditu, Pinterestu nebo Twitteru.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Heslo Truck Trial patří do kategorie sport

Klíčová slova: slovník, přesný význam, názvosloví, pojem, heslo, odborné názvosloví, lexikon, přesný výraz, informace, slovo, synonymum, sport, vysvětlení, Truck Trial, význam pojmu, wiki, odborný výraz, definice


Pojem Truck Trial je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co píše online projekt Wikipedia o pojmu Truck Trial?

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Truck Trial je automobilový sport, kdy vozidlo v často extrémním terénu zdolává přírodní nebo uměle vytvořené překážky. Nejčastěji se jedná o divoké průjezdy vodou, bahnem nebo zdolávání prudkých kopců. Konají přibližně šestkrát do roka v různých lokalitách po celé České republice. V závodech nejde o rychlost, ale především o jezdecké umění.

Jiné doporučené zdroje informací

Vyhledat termín Truck Trial ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat frázi Truck Trial ve Wikislovníku

Vyhledat heslo Truck Trial ve Wikizdrojích

Hledat termín Truck Trial ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít pojem Truck Trial na Google obrázcích

Najít pojem Truck Trial na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Truck Trial například v evropském vyhledávači Qwant, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve videích na Youtube nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledaná slova, termíny a odborné pojmy

Teď už víte jaký je přesný význam slova Truck Trial? resp. co označuje slovo Truck Trial? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Truck Trial, odpověď na dotaz co je to Truck Trial?. Víte např. kdo to je Klempíř? Znáte a víte kdo je Alexandr Vondra? Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. podle toho o jaký obor se jedná. Nezbývá, než vám doporučit hledání v jiných kategoriích než je sport. Vybrané texty jsou rozšířené o citaci z české verze internetové encyklopedie Wikipedia.cz. Samozřejmě uvádíme i odkaz na konkrétní podstránku tohoto projektu. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, popisy termínů, definice odborných pojmů, významy slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

V čem se skrývá lidská moudrost? Přeci v citátech slavných osobností. Vážně i nevážně míněné citáty o ženách i zdraví.