Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Truck Trial. Co znamená pojem Truck Trial z kategorie Sport?

Co je Truck Trial?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Truck Trial

Truck Trial je označení pro druh automobilového sportu. Truck je jméno pro nákladní vůz, Trial znamená zkoušku. Jde tedy o jízdu nákladních vozidel, pohybujících se v extrémně náročném terénu. Vozidlo zde musí překonat řadu překážek, přírodních i uměle vytvořených. Může jít například o průjezd divokou vodou, přes bahno nebo jízdu do prudkého kopce.
Truck Trial se jezdí 5x až 6x ročně v nejrůznějších místech. Hlavní je zde jezdecké umění, ne rychlost. Projíždí se stanovišti a různými sekcemi s překážkami. Ještě před začátkem závodu se vozidla dělí podle kategorií. Dělí se podle počtu náprav a rozchodu vozu. Minimální hmotnost je 2,5 tuny. Průjezdy překážkami se hodnotí trestnými body. Ta posádka, která má trestných bodů nejméně, se stane vítěznou. Dodržují se přísná opatření sloužící k zajištění bezpečnosti jak posádek, tak diváků.


Co je to Truck Trial? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Truck Trial. Co znamená pojem Truck Trial z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za správnost a aktuálnost zde uvedených informací. Text napsán pro Superia.cz

Zaujalo vás slovo, termín Truck Trial? Potom se o definici podělte s kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Výraz Truck Trial se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: vysvětlení, lexikon, odborné názvosloví, přesný význam, názvosloví, slovo, význam, přesný výraz, pojem, popis, odborný výraz, definice, wiki, význam pojmu, synonymum, co znamená, terminologie, význam slova


Pojem Truck Trial je v kategorii sport, ilustrační obrázek

V encyklopedii Wikipedia se o termínu Truck Trial dozvíte následující

Následující text definice byl převzat ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Truck Trial je automobilový sport, kdy vozidlo v často extrémním terénu zdolává přírodní nebo uměle vytvořené překážky. Nejčastěji se jedná o divoké průjezdy vodou, bahnem nebo zdolávání prudkých kopců. Konají přibližně šestkrát do roka v různých lokalitách po celé České republice. V závodech nejde o rychlost, ale především o jezdecké umění.

Hledejte v dalších zdrojích

Hledat pojem Truck Trial ve vyhledávači Yandex

Vyhledat slovo Truck Trial ve vyhledávači Yahoo

Najít výraz Truck Trial ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít pojem Truck Trial ve Wikizdrojích

Hledat výraz Truck Trial ve Wikislovníku

Hledat frázi Truck Trial na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Truck Trial například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v Lingea slovnících.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Tyto stránky vám umožnili zjistit co znamená slovo Truck Trial? resp. co znamená Truck Trial? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Truck Trial, odpověď na dotaz co je to Truck Trial?. Víte např. kdo to je Václav Hudeček? Znáte a víte kdo je Alexandr Vondra? Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než sport. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, basebalova rukavice, truck Trial, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, významy slov, slovníková hesla, popisy termínů s názvem Co Je To?.

V čem se skrývá lidská moudrost? Přeci v citátech slavných osobností. Vážně i nevážně míněné citáty o ženách i zdraví.