Co je to?
Definice výrazu, termínu Trekové kolo. Co znamená odborný pojem Trekové kolo z kategorie Sport?

Co je Trekové kolo?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Trekové kolo

Trekové kolo je jízdní kolo určené především pro jízdu na silnici a příležitostně i v lehkém terénu. Jedná se o kompromis mezi silničním a horským kolem. Trekové jízdní kolo je v podstatě krosové kolo vybavené příslušenstvím - nosič, brašny, blatníky, světla apod. Je určeno pro jednodenní i vícedenní cykloturistiku.


Co je to Trekové kolo? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Trekové kolo. Co znamená odborný pojem Trekové kolo z kategorie Sport?

Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Trekové kolo se známými na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Pojem Trekové kolo je v kategorii sport

Klíčová slova: odborný výraz, význam pojmu, názvosloví, terminologie, definice pojmu, pojem, slovo, wiki, sport, co je to Trekové kolo?, termín, Trekové kolo, informace, význam slova, popis, definice, synonymum, přesný výraz


Pojem Trekové kolo je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Trekové kolo? Definice termínu, výrazu z Wikipedie

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Trekové kolo nebo také trekingové kolo je druh jízdního kola, určený k jízdě na silnici nebo v nenáročném terénu. Zpravidla je vybaveno koly s velikostí 28 palců. Velikost se však u výrobců různí. Trekingové kolo se při jízdě snadněji vede, lépe drží stopu (mimo terén) a klade nízký valivý odpor.

Další možné informační zdroje

Hledat frázi Trekové kolo ve vyhledávači Yandex

Vyhledat výraz Trekové kolo ve Wikizdrojích

Zkusit najít pojem Trekové kolo ve vyhledávači Qwant

Najít heslo Trekové kolo ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Najít výraz Trekové kolo ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat slovo Trekové kolo ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Trekové kolo například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google překladači, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve fulltextu Google.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit co je to Trekové kolo? resp. co se přesně ukrývá za slovem Trekové kolo? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Trekové kolo, odpověď na dotaz co je to Trekové kolo?. Víte např. kdo to je Sociopat? Znáte a víte kdo je Petr Vojnar? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. podle různých oborů. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je sport. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na slovníková hesla, popisy termínů, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..