Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Ruský twist. Co znamená pojem Ruský twist z kategorie Sport?

Co je Ruský twist?

Co znamená pojem, definice termínu Ruský twist?

Ruský twist je cvičení zaměřené na břišní svaly. Cvičí se se závažím. Základní polohou je sed na zemi, ve vzpřímené poloze a s nohama v lehkém ohybu. Závaží se uchopí do obou rukou, a točí se doleva pak oprava horní částí těla.
Podmínkou účinnosti je správné provedení a pozice – stále rovná záda po celou dobu cvičení a také setrvání po dobu dvou vteřin v každé z krajních pozic.


Co je to Ruský twist? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Ruský twist. Co znamená pojem Ruský twist z kategorie Sport?

Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Sdílejte text pojmu Ruský twist s vašimi kamarády, známými a přáteli na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Heslo Ruský twist se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: vysvětlení, názvosloví, wiki, synonymum, informace, Ruský twist, sport, definice, pojem, termín, význam pojmu, definice pojmu, sport, význam, heslo, terminus technicus, formulace, terminologie


Pojem Ruský twist je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Wikipedie píše o slovu Ruský twist?

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Ruský twist je cvikem pro břišní svaly. Sedí se vzpřímeně na zemi s lehce ohnutýma nohama, uchopí se závaží oběma rukama a horní částí trupu se otočí doleva a poté doprava, nutné mít v průběhu cviku vždy rovná záda a v každé krajní pozici je nutné pobýt 2 vteřiny.

Jiné informační zdroje o pojmu Ruský twist

Hledat termín Ruský twist ve fulltextu Seznam.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Ruský twist ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat frázi Ruský twist ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat pojem Ruský twist na Google.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Ruský twist ve Wikimedia Commons

Vyhledat pojem Ruský twist ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Ruský twist například v metavyhledávači Info.com, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, v evropském vyhledávači Qwant nebo v Google překladači.

Náhodné definice slov, pojmů a odborných termínů

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Ruský twist? resp. jaká je definice slova Ruský twist? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Ruský twist, odpověď na dotaz co je to Ruský twist?. Víte např. kdo to je Lubomír Volný? Znáte a víte kdo je Zdeněk Godla? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte po pojmu Ruský twist i v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího definice odborných pojmů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Chcete se dozvědět kdo slaví svátek (jmeniny) na Slovensku, v Polsku, Německu nebo v České republice? Pak se podívejte na web obsahující kalendář svátků.