Co je to?
Definice výrazu Ricochet. Co znamená odborný pojem Ricochet z kategorie Sport?

Co je Ricochet?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Ricochet?

Ricochet je hra připomínající tenis nebo squash. Hrají ji dva hráči na uzavřeném kurtu, používají se speciální rakety a míček. Každá hra má tři sety. V setu vyhrává ten hráč, který jako první získá 15 bodů. Pro vítězství je nutný rozdíl dvou bodů. Pokud se toto nedaří, zvítězí ten, kdo jako první získá celkem 21 bodů.
Celkovým výhercem je ten, kdo vyhraje tři sety. Celou hru sleduje elektronické zařízení, které signalizuje chyby a ukazuje průběžný stav. Body se získávají za soupeřovy chyby.


Co je to Ricochet? Význam slova, termín, Definice výrazu Ricochet. Co znamená odborný pojem Ricochet z kategorie Sport?

Všechny údaje jsou bez záruky. V obsahu stránek mohou být pravopisné, faktické chyby i nepřesnosti. Sepsáno redaktory Superia.cz

Tento text samozřejmě můžete sdílet s kolegy, přáteli a partnery prostřednictvím uvedených tlačítek na sociálních sítích Facebook nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Termín Ricochet je v sekci sport

Klíčová slova: co je to Ricochet?, formulace, terminus technicus, Ricochet, wiki, odborný výraz, popis, slovník, co znamená, význam pojmu, co to je, význam slova, pojem, synonymum, vysvětlení, definice, lexikon, slovo


Pojem Ricochet je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co se píše ve Wikipedii o pojmu Ricochet?

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Ricochet [rikošet] je hra pro dva hráče podobná squashi a vzdáleně tenisu. Hraje se na uzavřeném hřišti (kurtu) speciálními raketami a míčkem na ricochet.
Zápas se hraje na 3 vítězné sety. Set získá hráč, který dosáhne jako první 15 bodů. Hráč musí zvítězit rozdílem 2 bodů. Pokud se nedaří set dohrát, vyhrává hráč, který první dosáhne 21 bodů (bez ohledu na pravidlo o dvoubodovém rozdílu – je tedy možný výsledek 21:20). Hráč se snaží hrát tak, aby v rámci pravidel donutil soupeře udělat chybu a tím získal bod. Zápas vyhrává ten hráč, který vyhraje tři sety. Průběh zápasu je zobrazován na elektrickém zařízení, které je umístěno na přední zdi kurtu. Je zde zobrazován počet vyhraných setů a bodů, kterých jednotliví hráči dosáhli. Zařízení také signalizuje chybu ve hře.

Více informací o slovu Ricochet doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Ricochet ve Wikimedia Commons

Hledat pojem Ricochet ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít termín Ricochet ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat termín Ricochet ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít výraz Ricochet na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Ricochet na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Ricochet například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v nabídce zboží na Heureka.cz, v metavyhledávači Info.com, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Nyní již víte co znamená Ricochet? resp. jaká je definice termínu Ricochet? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Ricochet, odpověď na dotaz co je to Ricochet?. Víte např. kdo to je Oldřich Ortinský? Znáte a víte kdo je Jan Dobrovský? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. v různých oborech lidské činnosti. Radíme vám proto hledat slovo Ricochet i v jiné části webu než je kategorie sport. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího definice odborných pojmů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Oblíbenou dovolenkovou destinací Čechů je Egypt. Na těchto webových stránkách se o něm dozvíte mnoho zajímavého.