Co je to?
Odborný výraz, definice slova Přívlač. Co znamená pojem Přívlač z kategorie Sport?

Co je Přívlač?

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Přívlač

Přívlač je označení způsobu lovu dravých ryb. Podstatou je vlečení nástrahy a vydráždění dravých ryb k záběru. Jedná se o umělé nástrahy, které svými vlastnostmi napodobují malé rybky a jinou potravu, která dravé ryby přitahuje. Přívlač se provádí i s mrtvými rybkami. Je dovoleno používat pouze 1 udici, kterou rybář drží v ruce a nástrahu sám aktivně vede. Přívlač patří mezi povolené způsoby lovu ryb.


Co je to Přívlač? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Přívlač. Co znamená pojem Přívlač z kategorie Sport?

Neručíme za úplnost, správnost, přesnost ani aktuálnost zde uvedených informací. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Přívlač s vašimi známými a kamarády na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Pojem Přívlač se nachází v sekci sport

Klíčová slova: synonymum, wiki, sport, formulace, slovník, informace, přesný význam, význam slova, názvosloví, přesný výraz, terminus technicus, co znamená, co to je, vysvětlení, odborné názvosloví, terminologie, Přívlač, slovo


Pojem Přívlač je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o termínu Přívlač píše následující

Následující definice pojmu pochází ze stránek Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Přívlač je rybolovnou technikou určenou výhradně pro lov dravých ryb. Spočívá ve vedení umělé nástrahy, nebo přirozené nástrahy tak, aby imitovala pohyb živočicha, který slouží jako potrava příslušné dravé rybě. Samostatnou kategorii je pak hlubinná přívlač zvaná trolling, která spočívá v tažení nástrahy za jedoucí lodí.

Pro více informací o heslu Přívlač zkuste navštívit tyto odkazy

Zkusit najít frázi Přívlač ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Přívlač na Youtube

Hledat frázi Přívlač ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít Přívlač ve Wikizdrojích

Zkusit najít frázi Přívlač ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít pojem Přívlač ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Přívlač například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google překladači, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google obrázcích nebo v Lingea slovnících.

Zkuste také následující odborné pojmy, termíny a hesla

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku co je to Přívlač? resp. jaký je význam slova Přívlač? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Přívlač, odpověď na dotaz co je to Přívlač?. Víte např. kdo to je Tomáš Řepka? Znáte a víte kdo je Amík? Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. podle různých oborů. Zkuste hledání i v jiné sekci webu než v sport. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, zajímavosti, slovníková hesla, významy slov, přesné vysvětlení slov, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.