Co je to?
Definice výrazu Přívlač. Co znamená odborný pojem Přívlač z kategorie Sport?

Co je Přívlač?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Přívlač?

Přívlač je označení způsobu lovu dravých ryb. Podstatou je vlečení nástrahy a vydráždění dravých ryb k záběru. Jedná se o umělé nástrahy, které svými vlastnostmi napodobují malé rybky a jinou potravu, která dravé ryby přitahuje. Přívlač se provádí i s mrtvými rybkami. Je dovoleno používat pouze 1 udici, kterou rybář drží v ruce a nástrahu sám aktivně vede. Přívlač patří mezi povolené způsoby lovu ryb.


Co je to Přívlač? Význam slova, termín, Definice výrazu Přívlač. Co znamená odborný pojem Přívlač z kategorie Sport?

Informace obsažené na našich webových stránkách byly pečlivě zkontrolovány. I přesto však nepřebíráme odpovědnost za případné chyby. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Přívlač můžete samozřejmě sdílet s ostatními na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Heslo Přívlač je v sekci sport

Klíčová slova: wiki, přesný význam, názvosloví, Přívlač, vysvětlení, význam, přesný výraz, terminologie, informace, slovník, pojem, synonymum, slovo, termín, význam slova, co to je, definice, odborné názvosloví


Pojem Přívlač je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Přívlač? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Uvedená defice je převzata z internetové online encyklopedie Wikipedia. Odkaz na článek je zde. Licence CC-BY-SA.

Přívlač je rybolovnou technikou určenou výhradně pro lov dravých ryb. Spočívá ve vedení umělé nástrahy, nebo přirozené nástrahy tak, aby imitovala pohyb živočicha, který slouží jako potrava příslušné dravé rybě. Samostatnou kategorii je pak hlubinná přívlač zvaná trolling, která spočívá v tažení nástrahy za jedoucí lodí.

Linky na jiné informační zdroje

Najít termín Přívlač ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat termín Přívlač ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat pojem Přívlač ve Wikislovníku

Zkusit najít frázi Přívlač na Google obrázcích

Hledat frázi Přívlač ve Wikizdrojích

Zkusit najít termín Přívlač ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Přívlač například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku co to je Přívlač? resp. co se vlastně skrývá pod slovem Přívlač? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Přívlač, odpověď na dotaz co je to Přívlač?. Víte např. kdo to je Zlata Adamovská? Znáte a víte kdo je Amík? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto hledat termín Přívlač hledat i v jiných kategoriích (než sport). Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, Tenisák, přívlač, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího popisy termínů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, významy slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.