Co je to?
Definice výrazu, termínu Pilates. Co znamená odborný pojem Pilates z kategorie Sport?

Co je Pilates?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Pilates?

Mezi metody tělesného cvičení patří pilates. Tato metoda byla vytvořena již na počátku dvacátého století. Autorem je Němec Joseph Pilates. Cílem pilates je zlepšit kontrolu nad tělem, posílit ho a také zlepšit ohebnost. Pilatesova metoda se snaží dosáhnout řízeného pohybu ze silného středu těla. Podstatou je cvičení na různých strojích, které se postupem času zdokonalovaly. Při cvičení by se měly dodržovat některé zásady - řízený pohyb, soustředěnost, pohyb vycházející ze středu těla, přesnost pohybu, dýchání, plynulost pohybu.


Co je to Pilates? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Pilates. Co znamená odborný pojem Pilates z kategorie Sport?

Veškeré texty jsou bez záruky. Text napsán pro Superia.cz

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Výraz Pilates je v kategorii sport

Klíčová slova: slovník, význam slova, sport, lexikon, pojem, co to je, odborné názvosloví, slovo, sport, definice, definice pojmu, wiki, odborný výraz, přesný význam, popis, co znamená, heslo, terminologie


Pojem Pilates je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Pilates? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Pilates je metoda tělesného cvičení, která byla vyvinuta a propracována na začátku 20. století Josephem Pilatesem v Německu, Velké Británii a Spojených státech amerických. Roku 2005 tuto metodu pravidelně cvičilo na 11 miliónů Američanů. Počet amerických instruktorů Pilatesovy metody tehdy dosahoval 14 tisíc.

Hledejte v dalších zdrojích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Pilates ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Pilates ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít termín Pilates ve vyhledávači Yahoo

Najít pojem Pilates ve Wikizdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Pilates ve Wikimedia Commons

Hledat výraz Pilates ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Pilates například v Microsoft Bing, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Google.cz, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Lingea slovnících.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Teďka již bezesporu víte jaká je definice termínu Pilates? resp. jaký je význam pojmu Pilates? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Pilates, odpověď na dotaz co je to Pilates?. Víte např. kdo to je Shawn Mendes? Znáte a víte kdo je Homosexuál? Pochopte prosím, že definice nemohou být pravidelně aktualizovány. v různém kontextu, v různých oborech. Pokuste se najít termín Pilates i v jiné kategorii než v sport. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na definice odborných pojmů, významy slov, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Znáte Ivana Trojana, Ondřeje Vetchého nebo Jana Krause? Více o těchto hercích zjistíte na webových stránkách s výstižným názvem Kdo je to?