Co je to?
Výraz, termín, definice slova Aeronet. Co znamená odborný pojem Aeronet z kategorie Politika?

Co je Aeronet?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Aeronet

Aeronet je název zpravodajského internetového serveru. Je provozován anonymně a v češtině. Má být nezávislým zpravodajským portálem, do kterého přispívají předevšímČeši a Slováci žijící mimo republiku a sám se charakterizuje jako mediální odboj. Často však uveřejňuje spekulativní zprávy, které nelze ověřit. Financování webu není jasné, zaměření je proruské, články a zdroje jsou anonymní.
Aeronetem neboli AE News se zabývala i Bezpečnostní informační služba v souvislosti s proruskou propagandou. Současnou náplň a vzhled má web od roku 2014, kdy došlo ke změně vydavatele. Šéfredaktor je anonymní, komunikace je možná pouze s mluvčí prostřednictvím emailu. Příspěvky na web jsou bez nároku na honorář a musí se jednat o překlad nebo vlastní tvorbu. Často se jedná o dezinformace, které mohou být příčinou strachu a paniky veřejnosti.


Co je to Aeronet? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Aeronet. Co znamená odborný pojem Aeronet z kategorie Politika?

Provozovatel neručí za aktuálnost a úplnost informací. V textech mohou být věcné a technické nepřesnosti a gramatické či typografické chyby. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Definici slova Aeronet můžete sdílet s přáteli a kamarády na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Výraz Aeronet je v kategorii politika

Klíčová slova: terminus technicus, co je to Aeronet?, informace, přesný význam, slovo, slovník, politika, definice pojmu, význam pojmu, Aeronet, heslo, odborné názvosloví, názvosloví, pojem, terminologie, vysvětlení, politika, co znamená


Pojem Aeronet je v kategorii politika, ilustrační obrázek

V encyklopedii Wikipedia se o termínu Aeronet dozvíte následující

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Aeronet.cz (nebo také AE News) je anonymně provozovaný zpravodajský internetový server publikovaný v českém jazyce. Podle vlastní charakteristiky autorů jde o „nezávislý internetový zpravodajský portál připravovaný českými a slovenskými krajany žijícími v Nizozemsku, Rusku a v USA“, resp. „ústřední server mediálního odboje v České republice“. V jeho obsahu ovšem převažují těžko ověřitelné zprávy a spekulace. Bezpečnostní informační služba označila v roce 2014 ve svých zprávách Aeronet.cz za zdroj nebezpečné ruské propagandy. Ministerstvo vnitra České republiky vede Aeronet.cz na seznamu webových stránek šířících dezinformace. Příspěvky na těchto stránkách jsou většinou nepodepsané a jejich zdroje obvykle anonymní, ale jejich zaměření je většinou jednoznačně proruské. Není zřejmé, kým je tento web financován.

Jiné doporučené zdroje informací

Hledat výraz Aeronet ve Wikizdrojích

Hledat videa s názvem Aeronet na Youtube

Hledat pojem Aeronet ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat heslo Aeronet ve fulltextu Seznam.cz

Hledat pojem Aeronet ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít Aeronet na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Aeronet například ve Wikislovníku, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Microsoft Bing, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v Lingea slovnících.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Z předchozího textu jste se dozvěděli jaká je definice termínu Aeronet? resp. co znamená výraz Aeronet? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Aeronet, odpověď na dotaz co je to Aeronet?. Víte např. kdo to je CEO? Znáte a víte kdo je Daňový poradce? Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. v různém kontextu, v různých oborech. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než politika. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu internetové encyklopedie, která shromažďuje slovníková hesla, významy slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, popisy termínů, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Oblíbenou prázdninovou destinací Čechů je Chorvatsko. Na tomto webu se o něm dozvíte mnoho zajímavostí.