Co je to?
Definice odborného termínu, slova Aeronet. Co znamená pojem Aeronet z kategorie Politika?

Co je Aeronet?

Co znamená termín, vysvětlení pojmu Aeronet?

Aeronet je název zpravodajského internetového serveru. Je provozován anonymně a v češtině. Má být nezávislým zpravodajským portálem, do kterého přispívají předevšímČeši a Slováci žijící mimo republiku a sám se charakterizuje jako mediální odboj. Často však uveřejňuje spekulativní zprávy, které nelze ověřit. Financování webu není jasné, zaměření je proruské, články a zdroje jsou anonymní.
Aeronetem neboli AE News se zabývala i Bezpečnostní informační služba v souvislosti s proruskou propagandou. Současnou náplň a vzhled má web od roku 2014, kdy došlo ke změně vydavatele. Šéfredaktor je anonymní, komunikace je možná pouze s mluvčí prostřednictvím emailu. Příspěvky na web jsou bez nároku na honorář a musí se jednat o překlad nebo vlastní tvorbu. Často se jedná o dezinformace, které mohou být příčinou strachu a paniky veřejnosti.


Co je to Aeronet? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Aeronet. Co znamená pojem Aeronet z kategorie Politika?

Omlouváme se, ale nezaručujeme úplnost a správnost zveřejněného obsahu. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Zaujala vás definice pojmu Aeronet? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády na Twitteru, Pinterestu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Pojem Aeronet patří do sekce politika

Klíčová slova: odborné názvosloví, pojem, politika, význam slova, Aeronet, slovník, wiki, formulace, přesný výraz, slovo, popis, politika, přesný význam, lexikon, názvosloví, synonymum, informace, co je to Aeronet?


Pojem Aeronet je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o termínu Aeronet píše následující

Následující popis termínu byl převzat z otevřené online encyklopedie, ze známé Wikipedie. Pro více informací klikněte na odkaz. Licence CC-BY-SA.

Aeronet.cz (nebo také AE News) je anonymně provozovaný zpravodajský internetový server publikovaný v českém jazyce. Podle vlastní charakteristiky autorů jde o „nezávislý internetový zpravodajský portál připravovaný českými a slovenskými krajany žijícími v Nizozemsku, Rusku a v USA“, resp. „ústřední server mediálního odboje v České republice“. V jeho obsahu ovšem převažují těžko ověřitelné zprávy a spekulace. Bezpečnostní informační služba označila v roce 2014 ve svých zprávách Aeronet.cz za zdroj nebezpečné ruské propagandy. Ministerstvo vnitra České republiky vede Aeronet.cz na seznamu webových stránek šířících dezinformace. Příspěvky na těchto stránkách jsou většinou nepodepsané a jejich zdroje obvykle anonymní, ale jejich zaměření je většinou jednoznačně proruské. Není zřejmé, kým je tento web financován.

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít slovo Aeronet ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat heslo Aeronet na Google obrázcích

Hledat slovo Aeronet ve vyhledávači Yandex

Hledat pojem Aeronet ve Wikizdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Aeronet ve Wikimedia Commons

Vyhledat slovo Aeronet ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Aeronet například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google překladači, ve fulltextu Yahoo.com, v Microsoft Bing nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Doporučujeme tyto odborné pojmy, výrazy a termíny

Teď už znáte odpověď na otázku jaký je význam slova Aeronet? resp. co se skrývá pod slovem Aeronet? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Aeronet, odpověď na dotaz co je to Aeronet?. Víte např. kdo to je Petr Kotvald? Znáte a víte kdo je Daňový poradce? Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Hledejte proto odborný pojem i jinde než v sekci politika. U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Ty lze využívat v souladu s licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, volnost, aeronet, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštěvu internetové encyklopedie, která shromažďuje popisy termínů, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, zajímavosti, významy slov s názvem Co Je To?.

Oblíbenou prázdninovou destinací Čechů je Chorvatsko. Na tomto webu se o něm dozvíte mnoho zajímavostí.