Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Krav maga. Co znamená pojem Krav maga z kategorie Sport?

Co je Krav maga?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Krav maga?

Krav maga je slovo pocházející z hebrejštiny a znamená kontaktní boj nebo boj zblízka. Jedná se o sebeobranné techniky, které jsou oficiálně využívány izraelskou obranou, policií a bezpečností. Techniky krav maga jsou i součástí osnov izraelských středních škol.
Krav maga není považován za druh sportu, ale za přípravu na sebeobranu a boj zblízka. Techniky krav maga využívají i americké a francouzské bezpečnostní složky.


Co je to Krav maga? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Krav maga. Co znamená pojem Krav maga z kategorie Sport?

Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. I přesto je možné, že jsme některou chybu přehlédli. Sepsáno redaktory Superia.cz

Sdílejte text pojmu Krav maga s vašimi kamarády, známými a přáteli na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Heslo Krav maga se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: formulace, heslo, informace, vysvětlení, co je to Krav maga?, přesný význam, terminus technicus, popis, názvosloví, Krav maga, wiki, definice, slovo, význam, co znamená, sport, co to je, definice pojmu


Pojem Krav maga je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Krav maga? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Krav maga (hebrejsky קרב מגע‎‎, krav = boj, maga = dotyk, kontakt, tedy česky kontaktní boj, boj z blízka) je systém sebeobrany, který představuje oficiální soustavu technik vypracovaných pro sebeobranu a boj zblízka Izraelských obranných sil, izraelské národní policie a dalších izraelských bezpečnostních složek. Krav maga bylo zařazeno do učebních osnov izraelských středních škol, jeho techniky jsou předváděny a nacvičovány ve výchovných a naučných institucích řízených izraelským ministerstvem školství. Krav maga není sport, ale příprava na boj zblízka na život a na smrt.

Linky na jiné informační zdroje

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Krav maga ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít slovo Krav maga ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít Krav maga ve Wikislovníku

Najít slovo Krav maga ve vyhledávači Qwant

Najít výraz Krav maga na Google.cz

Vyhledat termín Krav maga ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Krav maga například v Google obrázcích, v Google překladači, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Doporučené pojmy, slova, odborné termíny a výrazy

Tyto stránky vám umožnili zjistit jaký je přesný význam slova Krav maga? resp. co znamená Krav maga? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Krav maga, odpověď na dotaz co je to Krav maga?. Víte např. kdo to je Jiří Krampol? Znáte a víte kdo je Narcista? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než sport). Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího popisy termínů, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla, významy slov s názvem Co Je To?.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.