Co je to?
Definice odborného termínu, slova Baráž. Co znamená pojem Baráž z kategorie Sport?

Co je Baráž?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Baráž?

Jedno nebo větší počet utkání uskutečněných mezi dvěma sportovními soupeři, například fotbalovými mužstvy. Jeho cílem je rozhodnout o postupu na nějaký turnaj, třeba mistrovství světa. Rozhodovat se může také o postupu nebo sestupu mužstva mezi sportovními soutěžemi nebo o setrvání v nich. Například baráž a postupu mezi ligovými fotbalovými soutěžemi.


Co je to Baráž? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Baráž. Co znamená pojem Baráž z kategorie Sport?

Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Výraz Baráž patří do sekce sport

Klíčová slova: informace, přesný význam, definice, názvosloví, sport, význam, lexikon, co je to Baráž?, význam pojmu, popis, definice pojmu, slovo, slovník, odborné názvosloví, termín, heslo, vysvětlení, co znamená


Pojem Baráž je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Baráž? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Tento níže umístěný text je převzat z internetové Wikipedie. Více zde. Licence CC-BY-SA.

Baráž je jedno či série více utkání mezi dvěma soupeři, které má rozhodnout o postupujícím na určitý turnaj (například mistrovství světa či mistrovství Evropy) nebo o setrvání, resp. postupu a sestupu mužstev mezi dvěma sportovními soutěžemi (například mezi dvěma ligovými soutěžemi).

Hledejte pojem Baráž v následujících vyhledávačích

Vyhledat termín Baráž na Google.cz

Zkusit najít heslo Baráž ve vyhledávači Yandex

Vyhledat termín Baráž na Google obrázcích

Najít termín Baráž ve vyhledávači Yahoo

Hledat frázi Baráž ve Wikizdrojích

Zkusit najít frázi Baráž ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Baráž například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v Google překladači.

Podívejte se také na tyto odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Tyto stránky vám umožnili zjistit co znamená slovo Baráž? resp. co znamená Baráž? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Baráž, odpověď na dotaz co je to Baráž?. Víte např. kdo to je Havíř? Znáte a víte kdo je Mojžíš? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Vyzkoušejte proto i příslušná synonyma a homonyma v jiných sekcích než sport. U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, lední hokej, baráž, ilustrační obrázek

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na slovníková hesla, významy slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Znáte Ivana Trojana, Ondřeje Vetchého nebo Jana Krause? Více o těchto hercích zjistíte na webových stránkách s výstižným názvem Kdo je to?