Co je to?
Odborný výraz, definice slova Baráž. Co znamená pojem Baráž z kategorie Sport?

Co je Baráž?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Baráž

Jedno nebo větší počet utkání uskutečněných mezi dvěma sportovními soupeři, například fotbalovými mužstvy. Jeho cílem je rozhodnout o postupu na nějaký turnaj, třeba mistrovství světa. Rozhodovat se může také o postupu nebo sestupu mužstva mezi sportovními soutěžemi nebo o setrvání v nich. Například baráž a postupu mezi ligovými fotbalovými soutěžemi.


Co je to Baráž? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Baráž. Co znamená pojem Baráž z kategorie Sport?

Žádným způsobem neručíme za informace nebo obsah uvedený na těchto internetových stránkách. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Text s definicí výrazu Baráž doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Heslo Baráž se nachází v sekci sport

Klíčová slova: definice pojmu, význam, slovník, popis, přesný význam, odborné názvosloví, termín, formulace, synonymum, odborný výraz, přesný výraz, terminologie, slovo, co to je, význam slova, terminus technicus, sport, wiki


Pojem Baráž je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Baráž? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Baráž je jedno či série více utkání mezi dvěma soupeři, které má rozhodnout o postupujícím na určitý turnaj (například mistrovství světa či mistrovství Evropy) nebo o setrvání, resp. postupu a sestupu mužstev mezi dvěma sportovními soutěžemi (například mezi dvěma ligovými soutěžemi).

Linky na další online zdroje

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Baráž ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít pojem Baráž ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat slovo Baráž na Google obrázcích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Baráž ve Wikimedia Commons

Hledat frázi Baráž ve vyhledávači Qwant

Vyhledat výraz Baráž ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Baráž například ve vyhledávači Seznam.cz, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve videích na Youtube nebo v Lingea slovnících.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Teď už víte jaký je přesný význam slova Baráž? resp. co označuje slovo Baráž? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Baráž, odpověď na dotaz co je to Baráž?. Víte např. kdo to je Muftí? Znáte a víte kdo je Mojžíš? Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto hledat termín Baráž hledat i v jiných kategoriích (než sport). Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího významy slov, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Znáte Ivana Trojana, Ondřeje Vetchého nebo Jana Krause? Více o těchto hercích zjistíte na webových stránkách s výstižným názvem Kdo je to?