Co je to?
Odborný výraz, definice slova Elektorát. Co znamená slovo Elektorát z kategorie Politika?

Co je Elektorát?

Co znamená pojem, definice termínu Elektorát?

Elektorát v oblasti politiky označuje sbor volitelů, voliče, občany, kteří hlasují ve volbách. Ti mají v různých zemích odlišné možnosti voleb. Elektorát může volit přímo nebo nepřímo – zprostředkovaně a ve více stupních, rovné, ve kterých má každý občan stejnou váhu hlasů, všeobecné nebo tajné.
Elektorát umožňuje občanům vybrat přijatelné politiky a podílet se tak na správě státu.


Co je to Elektorát? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Elektorát. Co znamená slovo Elektorát z kategorie Politika?

Snažili jsme se kontrolovat a ověřovat texty a informace. Přesto se mohlo stát, že je zde nepřesný údaj nebo chyba. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Heslo Elektorát patří do kategorie politika

Klíčová slova: wiki, pojem, přesný výraz, terminologie, názvosloví, formulace, synonymum, politika, co to je, Elektorát, termín, co je to Elektorát?, význam slova, význam, lexikon, definice pojmu, odborné názvosloví, přesný význam


Pojem Elektorát je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o pojmu Elektorát

Zkusit najít heslo Elektorát na Google obrázcích

Zkusit najít slovo Elektorát ve Wikipedii

Najít termín Elektorát ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít pojem Elektorát ve vyhledávači Qwant

Vyhledat výraz Elektorát ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Elektorát ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Elektorát například v metavyhledávači Info.com, v Google překladači, v Microsoft Bing, ve fulltextu Google.cz nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr odborných pojmů, slov, termínů a výrazů

Teď už víte co to je Elektorát? resp. co označuje slovo Elektorát? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Elektorát, odpověď na dotaz co je to Elektorát?. Víte např. kdo to je Alfred Nobel? Znáte a víte kdo je Chris Cornell? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto termín Elektorát hledat i v jiných kategoriích (než politika). Vybrané texty jsou rozšířené o citaci z české verze internetové encyklopedie Wikipedia.cz. Samozřejmě uvádíme i odkaz na konkrétní podstránku tohoto projektu. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, Královna, elektorát, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, definice odborných pojmů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Být, bydlit, obyvatel ... Vzpomenete si ještě na všechna vyjmenovaná slova po B?