Co je to?
Definice výrazu, termínu Pluralita. Co znamená odborný pojem Pluralita z kategorie Politika?

Co je Pluralita?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Pluralita

Pluralita neboli mnohost je výrazem pro většinu nebo rozmanitost. Výraz se používá ve více oborech, například v matematice pro relativní většinu nebo v církevních otázkách pro rozhodování.
V politice se jedná například o názorovou pluralitu, tedy větší množství názorů, pluralitní demokracii, ve které se na politickém rozhodování podílí jednotlivci i skupiny na základě nějaké dohody. Může jít o vítěze voleb s největším počtem hlasů, který ale nemusí mít většinu a spojí se s názorově blízkými uskupeními.


Co je to Pluralita? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Pluralita. Co znamená odborný pojem Pluralita z kategorie Politika?

Vyhrazujeme si možnost chyb v uvedených textech. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Pluralita se známými na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Pojem Pluralita je v kategorii politika

Klíčová slova: význam, význam slova, termín, terminologie, přesný výraz, přesný význam, co to je, lexikon, politika, synonymum, co je to Pluralita?, informace, odborný výraz, heslo, wiki, Pluralita, význam pojmu, vysvětlení


Pojem Pluralita je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o pojmu Pluralita

Hledat slovo Pluralita ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat termín Pluralita na Google.cz

Vyhledat termín Pluralita na Google obrázcích

Hledat heslo Pluralita ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Pluralita ve Wikimedia Commons

Vyhledat výraz Pluralita ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Pluralita například ve Wikipedii, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Náhodná hesla, významy slov, odborných termíny, výrazy a pojmy

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku co je to Pluralita? resp. co to je Pluralita? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Pluralita, odpověď na dotaz co je to Pluralita?. Víte např. kdo to je Adam Lambert? Znáte a víte kdo je Camila Cabello? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. podle různých oborů. Proto případně zapátrejte i v jiných kategoriích (než politika). U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího zajímavosti, známé i neznámé pojmy, významy slov, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Stahujte romantické tapety na pozadí vašeho počítače z partnerské stránky. Na výběr máte z mnoha kategorií jako zvířátka nebo příroda.