Co je to?
Definice výrazu Předdůchod. Co znamená odborný pojem Předdůchod z kategorie Politika?

Co je Předdůchod?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Předdůchod

Důchod, který může získat člověk už 5 let před termínem odchodu do řádného starobního důchodu tím, že si na něj sám našetří ve třetím důchodovém pilíři. Příspěvek na předdůchod si odečítá z daňového základu. Na rozdíl od předčasného důchodu nedochází ke krácení výše předdůchodu. Měsíční výplata předdůchodu také musí dosáhnout alespoň 30 % průměrné mzdy.


Co je to Předdůchod? Význam slova, termín, Definice výrazu Předdůchod. Co znamená odborný pojem Předdůchod z kategorie Politika?

Všechny údaje jsou bez záruky. V obsahu stránek mohou být pravopisné, faktické chyby i nepřesnosti. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku co je to Předdůchod? s vašimi kamarády prostřednictvím sociálních sítích Facebook, Pinterest, Reddit nebo Twitter.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Heslo Předdůchod je v sekci politika

Klíčová slova: definice, slovník, co znamená, pojem, vysvětlení, význam pojmu, odborné názvosloví, terminus technicus, co je to Předdůchod?, terminologie, informace, politika, Předdůchod, termín, co to je, wiki, slovo, význam slova


Pojem Předdůchod je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Předdůchod? Definice slova, termínu z Wikipedie

Následující text definice pojmu byl převzat z projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Předdůchod je pravidelně vyplácená penze, kterou občan České republiky získává z vlastních prostředků naspořených v rámci doplňkového penzijního spoření. Předdůchod vyplácí penzijní společnost nebo životní pojišťovna. Tuto dávku může občan pobírat od 1. ledna 2013.

Zkuste zjistit více informací o slovu Předdůchod v následujících zdrojích

Hledat frázi Předdůchod ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat heslo Předdůchod ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Předdůchod ve Wikimedia Commons

Hledat frázi Předdůchod ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít termín Předdůchod ve fulltextu Seznam.cz

Hledat pojem Předdůchod ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo Předdůchod například ve fulltextu Yahoo.com, v Lingea slovnících, ve ruském vyhledávači Yandex, v Google obrázcích nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr náhodných pojmů, výrazů, odborných termínů a slov

Teďka již bezesporu víte co to je Předdůchod? resp. jaký je význam pojmu Předdůchod? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Předdůchod, odpověď na dotaz co je to Předdůchod?. Víte např. kdo to je Monika Marešová? Znáte a víte kdo je Antonín Novotný? Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. Pojmy mohou mít různé významy podle toho o jaký obor se jedná. Vyzkoušejte proto hledání v jiných kategoriích (než politika). Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, Generálka, předdůchod, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za navštívení našeho encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na zajímavosti, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, definice odborných pojmů, popisy termínů, významy slov s názvem Co Je To?.

V diskuzích jste se možná setkali s různými zkratkami. Mezi nejrozšířenější zkratky patří BTW a IMHO. Víte co znamenají? Pokud ne, dozvíte se to zde.