Co je to?
Definice výrazu Člunkový běh. Co znamená odborný pojem Člunkový běh z kategorie Sport?

Co je Člunkový běh?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Člunkový běh

Člunkový běh je označení pro techniku, která se používá při testování rychlosti pohybu a se změnami směru. Je zaměřen na hbitost a explozivní rychlost. Člunkový běh se běhá se 4x10 m na rovném neklouzavém povrchu, úseky jsou vyznačeny metami nebo kužely.
Čas se měří stopkami. Při člunkovém běhu se vybíhá od stratu vyznačeného metou. Start bývá po pravé ruce. Další meta se obíhá tak, aby byla po levé ruce, a následuje návrat ke startu. U dalšího úseku se meta neobíhá, běžec se jí pouze dotkne rukou a běží zpět. Dráha pro člunkový běh má tvar osmičky.


Co je to Člunkový běh? Význam slova, termín, Definice výrazu Člunkový běh. Co znamená odborný pojem Člunkový běh z kategorie Sport?

Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Text vytvořen pro server Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Člunkový běh můžete samozřejmě sdílet s ostatními na Pinterestu, Redditu, Twitteru anebo na Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu      

Heslo Člunkový běh je v sekci sport

Klíčová slova: Člunkový běh, terminus technicus, lexikon, pojem, co je to Člunkový běh?, vysvětlení, informace, wiki, sport, přesný výraz, formulace, slovník, co znamená, význam pojmu, slovo, co to je, význam slova, odborný výraz


Pojem Člunkový běh je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Člunkový běh

Najít slovo Člunkový běh ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít slovo Člunkový běh ve Wikipedii

Hledat pojem Člunkový běh ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat termín Člunkový běh ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít termín Člunkový běh ve vyhledávači Yandex

Zkusit najít Člunkový běh na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Člunkový běh například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google překladači, ve videích na Youtube, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Tyto stránky vám umožnili zjistit jaký je přesný význam slova Člunkový běh? resp. co znamená Člunkový běh? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Člunkový běh, odpověď na dotaz co je to Člunkový běh?. Víte např. kdo to je Alois Hadamczik? Znáte a víte kdo je Popleta? Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je sport. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, vážení návštěvníci, děkujeme za návštěvu webových stránek shromažďujících popisy termínů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, významy slov s názvem Co Je To?.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.