Co je to?
Odborný výraz, definice slova Piloxing. Co znamená pojem Piloxing z kategorie Sport?

Co je Piloxing?

Co znamená termín Piloxing? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Piloxing je nejnovější fitness program, který si zamilovaly nejen hvězdné osobnosti, ale všichni ti, kteří si chtějí formovat postavu. Piloxing v sobě spojuje pilates, tanec a box. Kombinace těchto prvků zaručuje dokonalé spalování tuků a potřebné tvarování postavy.
Cvičení založené na pilates a boxu se spojuje s rytmickou hudbou, jeho cílem je získání energie a motivace a zároveň patřičné uvolnění. Z boxu si piloxing bere hbitost, rychlé reakce a výkon, z pilates rovnováhu, koordinaci a ohebnost. To vše s taneční hudbou a pohyby. Na piloxing jsou potřeba rukavice se závažím.


Co je to Piloxing? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Piloxing. Co znamená pojem Piloxing z kategorie Sport?

Při tvorbě obsahu (textů a obrázků) bylo postupováno s maximální péčí, ale přesto nelze zcela vyloučit možnost výskytu chyb. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Text s definicí výrazu Piloxing doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na specializovaných společenských sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Pojem Piloxing se nachází v sekci sport

Klíčová slova: informace, přesný výraz, definice, přesný význam, synonymum, pojem, lexikon, formulace, sport, význam slova, slovo, co znamená, odborný výraz, co to je, wiki, terminologie, definice pojmu, co je to Piloxing?


Pojem Piloxing je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Zkusit najít heslo Piloxing na Google obrázcích

Najít termín Piloxing ve vyhledávači Qwant

Hledat videa s názvem Piloxing na Youtube

Hledat heslo Piloxing ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat heslo Piloxing ve Wikipedii

Najít termín Piloxing ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Piloxing například v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Microsoft Bing, ve Wikislovníku nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Vybrané termíny, slova, pojmy

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku jaký je význam slova Piloxing? resp. co to je Piloxing? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Piloxing, odpověď na dotaz co je to Piloxing?. Víte např. kdo to je Robert Graves? Znáte a víte kdo je Marian Jurečka? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Radíme proto zkusit hledat pojem Piloxing v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je sport. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, baseball sport, piloxing, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, významy slov, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Chcete zatraktivnit vzhled vašeho tabletu, mobilního telefonu nebo počítače? Nejrychlejším a nejlevnějším způsobem je změna pozadí pracovní plochy. Na naši partnerské stránce naleznete populární tapetu ledovec, romantickou chatrč případně tapety zvířátek.