Co je to?
Definice výrazu, termínu Playmate. Co znamená odborný pojem Playmate z kategorie Kultura?

Co je Playmate?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Playmate?

Playmate je zažitý název pro krásnou dívku, často tak bývá označována vítězná účastnice soutěže krásy. Slovo pochází z angličtiny (výslovnost plejmejt).
Označení playmate pro hezkou dívku či modelku bylo odvozeno od pojmenování časopisu Playboy. V něm se na středové dvojstraně nachází plakát formátu A3, na kterém jsou vyfoceny krásné dívky – playmate. K titulu playmate dostává většina oceněných dívek také luxusní automobil.

Co je to Playmate? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Playmate. Co znamená odborný pojem Playmate z kategorie Kultura?

Veškeré texty jsou bez záruky. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Playmate se známými na vašich účtech sociálních sítích jako je Pinterest, Reddit, Facebook anebo Twitter.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Výraz Playmate je v kategorii kultura

Klíčová slova: odborný výraz, wiki, formulace, definice pojmu, slovník, slovo, odborné názvosloví, co to je, terminologie, synonymum, význam slova, pojem, kultura, význam pojmu, co je to Playmate?, lexikon, definice, vysvětlení


Pojem Playmate je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Playmate? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Tento níže umístěný text je převzat z internetové Wikipedie. Více zde. Licence CC-BY-SA.

Playmate (doslova Spoluhráčka) je označení modelky, která pózuje pro americký časopis Playboy. V každém vydání tohoto měsíčníku se na obálce a vnitřní dvoustraně objeví fotografie dívky nazvané Playmate of the Month a její krátký životopis. Na konci každého roku z nich vydavatel časopisu Hugh Hefner vybere dívku roku (Playmate of the Year). Playmate měsíce získává odměnu 25 000 dolarů, playmate roku 100 000 dolarů a osobní automobil.

Linky na jiné informační zdroje

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Playmate ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Playmate ve Wikimedia Commons

Najít pojem Playmate ve Wikizdrojích

Hledat heslo Playmate ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít slovo Playmate ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít slovo Playmate ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Playmate například v evropském vyhledávači Qwant, v Google překladači, ve Wikislovníku, v Microsoft Bing nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Z předchozího textu jste se dozvěděli co znamená slovo Playmate? resp. co znamená výraz Playmate? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Playmate, odpověď na dotaz co je to Playmate?. Víte např. kdo to je Zuzana Honsová? Znáte a víte kdo je Pšonek? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je kultura. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, Národní opera, playmate, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího popisy termínů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, významy slov s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.