Co je to?
Definice výrazu, termínu Playmate. Co znamená odborný pojem Playmate z kategorie Kultura?

Co je Playmate?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Playmate

Playmate je zažitý název pro krásnou dívku, často tak bývá označována vítězná účastnice soutěže krásy. Slovo pochází z angličtiny (výslovnost plejmejt).
Označení playmate pro hezkou dívku či modelku bylo odvozeno od pojmenování časopisu Playboy. V něm se na středové dvojstraně nachází plakát formátu A3, na kterém jsou vyfoceny krásné dívky – playmate. K titulu playmate dostává většina oceněných dívek také luxusní automobil.

Co je to Playmate? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Playmate. Co znamená odborný pojem Playmate z kategorie Kultura?

Neručíme za pravdivost a aktuálnost informací zde uvedených. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Zaujala vás definice slova Playmate? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Heslo Playmate je v kategorii kultura

Klíčová slova: co znamená, heslo, vysvětlení, informace, odborné názvosloví, kultura, terminologie, co je to Playmate?, lexikon, názvosloví, přesný význam, definice pojmu, synonymum, kultura, wiki, popis, termín, pojem


Pojem Playmate je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Co označuje termín Playmate? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Playmate (doslova Spoluhráčka) je označení modelky, která pózuje pro americký časopis Playboy. V každém vydání tohoto měsíčníku se na obálce a vnitřní dvoustraně objeví fotografie dívky nazvané Playmate of the Month a její krátký životopis. Na konci každého roku z nich vydavatel časopisu Hugh Hefner vybere dívku roku (Playmate of the Year). Playmate měsíce získává odměnu 25 000 dolarů, playmate roku 100 000 dolarů a osobní automobil.

Další zdroje informací

Zkusit najít heslo Playmate na Google obrázcích

Najít termín Playmate ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít pojem Playmate ve Wikislovníku

Hledat heslo Playmate ve Wikizdrojích

Zkusit najít heslo Playmate na Google.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Playmate ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Playmate například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v Seznam.cz slovníku cizích slov, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Playmate? resp. co to je Playmate? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Playmate, odpověď na dotaz co je to Playmate?. Víte např. kdo to je Fagotista? Znáte a víte kdo je Pšonek? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. v různých oborech lidské činnosti. Pokuste se najít termín Playmate i v jiné kategorii než v kultura. U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na významy slov, popisy termínů, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.