Co je to?
Definice výrazu Play off. Co znamená odborný pojem Play off z kategorie Sport?

Co je Play off?

Co znamená pojem, slovo, definice termínu Play off?

Play off je speciální součást systému hry některých odvětví sportu. Jejím úkolem určit celkového vítěze. K play off dojde po odehrání základní části soutěží. Tam se hraje ve skupinách nebo každé družstvo s každým. Pro systém play off se mužstva rozdělí na dvojice a odehrají určený počet vzájemných zápasů, přičemž každá hra musí mít vítěze. Ten pak postupuje do dalšího kola a stejným způsobem hraje s jiným vítězem.
Klíč pro play off je daný, počet vítězných utkání určují pravidla soutěže.


Co je to Play off? Význam slova, termín, Definice výrazu Play off. Co znamená odborný pojem Play off z kategorie Sport?

Přes veškerou snahu mohou texty obsahovat faktické i pravopisné chyby za což se předem omlouváme. Sepsáno redaktory Superia.cz

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku co je to Play off? s vašimi kamarády prostřednictvím níže uvedených buttonků na sociálních sítích Facebook, Reddit, Pinterest nebo Twitter.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Heslo Play off je v sekci sport

Klíčová slova: terminus technicus, synonymum, co znamená, definice, terminologie, význam slova, popis, sport, pojem, význam pojmu, názvosloví, význam, formulace, lexikon, sport, co to je, slovník, vysvětlení


Pojem Play off je v kategorii sport, ilustrační obrázek

V online encyklopedii Wikipedia se o slovu Play off můžete dozvědět následující

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Playoff (též play off či play-off) je specifická část herního systému některých sportovních soutěží, která rozhoduje o celkovém vítězi dané soutěže. Playoff následuje po základní části soutěže, v níž se mužstva obvykle utkávají ve skupinách nebo systémem vzájemných zápasů principem každý s každým.

Odkazy na vyhledávače, online encyklopedie a slovníky

Hledat slovo Play off na Google obrázcích

Zkusit najít slovo Play off ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít termín Play off ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít Play off ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Play off ve Wikimedia Commons

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Play off ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Play off například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači Seznam.cz, ve Wikizdrojích nebo v Lingea slovnících.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Teď už znáte odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Play off? resp. co se skrývá pod slovem Play off? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Play off, odpověď na dotaz co je to Play off?. Víte např. kdo to je Kolohnát? Znáte a víte kdo je Zuzana Bydžovská? Data na webu nejsou pravidelně aktualizovaná, texty nemusí vždy reflektovat aktuální stav. Pojmy mohou mít různé významy podle toho o jaký obor se jedná. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je sport. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, Puk na mokrém ledu, play off, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme vám za návštěvu projektu shromažďujícího známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..