Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Laser game. Co znamená pojem Laser game z kategorie Sport?

Co je Laser game?

Vysvětlení pojmu, hesla, definice termínu Laser game

Laser game je název hry založené na využití nejmodernějších technologií, zahrnujících laser a sci-fi žánr. Řadí se jak mezi hry sportovní, tak mezi hry společenské. Hraje se v týmu, používají se laserové zbraně s cílem dosažení co nevyššího počtu bodů.
Laser game může být založena i na plnění různých úkolů – dobytí cíle, získání nějaké věci. Lze hrát jak v budovách, tak ve venkovním prostředí. Pro hru je důležité speciální vybavení.


Co je to Laser game? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Laser game. Co znamená pojem Laser game z kategorie Sport?

Přes veškerou snahu je možné, že v text bude obsahovat chyby. Předem se za ně omlouváme. Sepsáno redaktory Superia.cz

Zaujalo vás slovo, termín Laser game? Potom se o definici podělte s kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Termín Laser game se nachází v kategorii sport

Klíčová slova: sport, význam, význam pojmu, definice, slovník, názvosloví, wiki, slovo, Laser game, heslo, co je to Laser game?, odborný výraz, co znamená, popis, přesný význam, termín, terminologie, informace


Pojem Laser game je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Laser game? Definice slova, výraz, termín z Wikipedie

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Laser game je týmová sportovně společenská hra využívající moderní technologie, včetně laseru, s prvky sci-fi. Při hře se využívá laserových zbraní, při které se hráči snaží získat co nejvíce bodů, případně plní jiné úkoly (dobytí základny, odcizení standarty). Hra se hraje jak v uzavřených prostorech tzv. arénách, tak i venku na volném prostranství. Existuje mnoho společností zabývající se výrobou systému.

Jiné zdroje informací o pojmu Laser game

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Laser game ve Wikimedia Commons

Zkusit najít frázi Laser game ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat slovo Laser game ve Wikislovníku

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Laser game ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat pojem Laser game na Google.cz

Zkusit najít termín Laser game ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Laser game například ve videích na Youtube, v Lingea slovnících, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v metavyhledávači Info.com nebo v Google překladači.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Text na tomto webu vám dal odpověď na otázku co znamená Laser game? resp. jaký je význam slova Laser game? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Laser game, odpověď na dotaz co je to Laser game?. Víte např. kdo to je Marcela Březinová? Znáte a víte kdo je Bohumil Sekla? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste hledat odborný výraz Laser game i v jiné sekci než je kategorie sport. Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme vám za návštěvu projektu shromažďujícího významy slov, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Blízký východ je dnes hodně horká a diskutovaná oblast. Víte však, které země do této oblasti patří? Poznali byste jejich vlajky? Navštivte náš spřátelený web, který obsahuje nejenom vlajky zemí blízkého východu.