Co je to?
Výraz, termín, definice slova Kiteboarding. Co znamená odborný pojem Kiteboarding z kategorie Sport?

Co je Kiteboarding?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Kiteboarding

Kiteboarding – jinak také kitesurfing- je druh sportu, založený na ježdění po vodě na speciálním prkně, nazývaném kiteboard, kdy k pohybu po vodní hladině je využíván tažný drak. Jedná se o poměrně nový sport, který se rozvíjí a získává stále více přívrženců.
Lze ho rozdělit do samostatných disciplín, jako je freestyle, speed, wake style nebo riding. Kiteboarding je sice extrémní sport, ale při dodržení všech bezpečnostních pravidel je poměrně bezpečný a je dostupný široké veřejnosti.


Co je to Kiteboarding? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Kiteboarding. Co znamená odborný pojem Kiteboarding z kategorie Sport?

Neručíme za pravdivost uvedených informací. Napsáno redaktory Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Kiteboarding? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli na různých sociálních sítích, jako jsou Facebook, Twitter (síť X), Pinterest, Reddit a další.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Heslo Kiteboarding je v kategorii sport

Klíčová slova: formulace, sport, význam slova, vysvětlení, definice pojmu, co je to Kiteboarding?, slovník, wiki, Kiteboarding, pojem, termín, odborné názvosloví, terminus technicus, synonymum, popis, přesný výraz, názvosloví, informace


Pojem Kiteboarding je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Kiteboarding? Odborný výraz, termín, definice slova z projektu Wikipedia

Následující definice termínu byla převzata z internetového projektu Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Kiteboarding je sport spočívající v jízdě po vodě na speciálním prkně (tzv. „kiteboard“) za využití tažného draka. Jde o jeden z nejrychleji se rozvíjejících sportů; ještě v roce 1998 se tomuto sportu věnovalo pouze několik desítek nadšenců, v roce 2006 byl počet kitesurferů odhadován na 150 000 - 200 000.

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Vyhledat pojem Kiteboarding ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat heslo Kiteboarding na Google.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Kiteboarding ve vyhledávači DuckDuckGo

Vyhledat pojem Kiteboarding ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít pojem Kiteboarding ve Wikizdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Kiteboarding ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Kiteboarding například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve Wikislovníku, ve ekologickém vyhledávači Ecosia nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Doporučené odborné pojmy, termíny, výrazy a hesla

Na této webové stránce jste se dozvěděli jaký je přesný význam slova Kiteboarding? resp. co znamená slovo Kiteboarding? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kiteboarding, odpověď na dotaz co je to Kiteboarding?. Víte např. kdo to je Karel Peterka? Znáte a víte kdo je Linda Rybová? Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto hledat termín Kiteboarding hledat i v jiných kategoriích (než sport). Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na zajímavosti, definice odborných pojmů, slovníková hesla, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, významy slov s názvem Co Je To?.

Máte rádi přírodu a zvířata? Pokud je vaše odpověď ano, určitě si vyberete nějakou pěknou tapetu na plochu vašeho počítače z naší partnerské webové stránky.