Co je to?
Definice výrazu, termínu Inline hokej. Co znamená odborný pojem Inline hokej z kategorie Sport?

Co je Inline hokej?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Inline hokej

Inline hokej je kolečkový sport, který se hraje obdobně jako lední hokej. Hraje se s pomocí hokejek, speciálního puku nebo míčku. Hráči se pohybují na inline bruslích. Hrají proti sobě družstva po pěti hráčích včetně brankáře. Hrací doba je rozdělena na 4 čtvrtiny, každá po 12 minutách.
Hřiště má dvě zóny, obrannou a útočnou. V jiné variantě se hrací doba dělí na dva poločasy, každý trvá 20 minut. Branka je menší než hokejová, nehlásí se postavení mimo hru a zakázané uvolnění. Používá se klasická hokejová hokejka. Hraje se ve všech ročních obdobích, na různých površích. Inline hokej není na rozdíl od ledního hokeje tak kontaktní.


Co je to Inline hokej? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Inline hokej. Co znamená odborný pojem Inline hokej z kategorie Sport?

Veškeré texty jsou bez záruky. Uvedený text sepsán reaktory Superia.cz

Zaujala vás definice slova Inline hokej? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Výraz Inline hokej je v kategorii sport

Klíčová slova: odborný výraz, přesný význam, definice pojmu, vysvětlení, význam slova, význam pojmu, co je to Inline hokej?, formulace, wiki, co to je, význam, definice, terminus technicus, Inline hokej, terminologie, informace, termín, názvosloví


Pojem Inline hokej je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co znamená pojem Inline hokej? Definice výrazu, slova, termínu z Wikipedie

Dále uvedený text byl převzat ze svobodné otevřené online encyklopedie Wikipedia. Více zde. Dostupné pod licencí CC-BY-SA.

Inline hokej je sport podobný lednímu hokeji, který se hraje na inline bruslích, s míčkem nebo speciálním pukem, které se posouvají hokejkou.
Inline hokej organizují dvě mezinárodní asociace: Mezinárodní federace ledního hokeje (IIHF) a Mezinárodní federace kolečkových sportů (FIRS). Obě federace pořádají své vlastní mistrovství světa pořádané každý rok. Federace se od sebe rovněž drobně liší v pravidlech hry.

Odkazy na jiné weby a vyhledávače

Hledat videa s názvem Inline hokej na Youtube

Zkusit najít výraz Inline hokej ve Wikizdrojích

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Inline hokej ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít heslo Inline hokej ve Wikislovníku

Vyhledat termín Inline hokej ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít pojem Inline hokej ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Inline hokej například ve vyhledávači Seznam.cz, v nabídce zboží na Heureka.cz, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v Google obrázcích nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Nyní již víte jaká je definice termínu Inline hokej? resp. jaká je definice termínu Inline hokej? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Inline hokej, odpověď na dotaz co je to Inline hokej?. Víte např. kdo to je Pipka? Znáte a víte kdo je Margot Robbie? Informace uvedené zde mohou být zastaralé či neaktuální. Texty neaktualizujeme pravidelně. v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je sport. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na zajímavosti, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, významy slov, popisy termínů, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Víte, co je to viz? Víte, že se nejedná o zkratku?