Co je to?
Výraz, termín, definice slova Džambulka. Co znamená odborný pojem Džambulka z kategorie Kultura?

Co je Džambulka?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Džambulka

Slovo Džambulka je neologismus vytvořený v okurkové sezóně v roce 2013 a s oblibou ho užívá bulvár. Džambulka je označení pro někdejší zpěvačku Ivetu Bartošovou, která už po několik let jakožto vyhaslá star zásobuje bulvár svými úlety, bohužel často zaviněnými její (nepřiznanou, ale zřejmou) závislostí na alkoholu (pro popíjení má zpěvačka též specifický výraz: "cucíky"). Autorem slova Džambulka je Josef Rychtář, partner Bartošové. Jak prozradil v Blesku, mělo to být roztomilé oslovení, něco jako bambulka. V internetových diskusích se objevuje i varianta Džamba nebo Džambule, oboje s poněkud hanlivým nádechem. Zajímavé je, že džambul je název odrůdy česneku. Jestli však existuje nějaká souvislost mezi džambulem a Džambulkou, to ví asi jen Josef Rychtář.

Co je to Džambulka? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Džambulka. Co znamená odborný pojem Džambulka z kategorie Kultura?

Chyby vyhrazeny. Neručíme za faktickou přednost a aktuálnost informací. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Definici pojmu Džambulka sdílejte s rodinou a kamarády na sociálních sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Pojem Džambulka je v kategorii kultura

Klíčová slova: pojem, co znamená, terminologie, heslo, vysvětlení, kultura, přesný výraz, slovník, definice pojmu, odborné názvosloví, terminus technicus, význam slova, slovo, lexikon, formulace, Džambulka, přesný význam, wiki


Pojem Džambulka je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o pojmu Džambulka

Hledat videa s názvem Džambulka na Youtube

Najít heslo Džambulka na Google.cz

Hledat slovo Džambulka ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít slovo Džambulka ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Najít termín Džambulka ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat heslo Džambulka ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Džambulka například ve Wikipedii, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v metavyhledávači Info.com, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Často hledané výrazy, termíny a odborné pojmy

Právě jste zjistili jaký je význam slova Džambulka? resp. co přesně označuje termín Džambulka? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Džambulka, odpověď na dotaz co je to Džambulka?. Víte např. kdo to je Edvard Beneš? Znáte a víte kdo je Strýc? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Proto prosím zapátrejte i v jiných kategoriích než je kultura. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, galerie historie, džambulka, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za návštěvu encyklopedického projektu shromažďujícího popisy termínů, slovníková hesla, významy slov, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.