Co je to?
Definice výrazu Džambulka. Co znamená odborný pojem Džambulka z kategorie Kultura?

Co je Džambulka?

Význam termínu, výrazu, vysvětlení pojmu Džambulka

Slovo Džambulka je neologismus vytvořený v okurkové sezóně v roce 2013 a s oblibou ho užívá bulvár. Džambulka je označení pro někdejší zpěvačku Ivetu Bartošovou, která už po několik let jakožto vyhaslá star zásobuje bulvár svými úlety, bohužel často zaviněnými její (nepřiznanou, ale zřejmou) závislostí na alkoholu (pro popíjení má zpěvačka též specifický výraz: "cucíky"). Autorem slova Džambulka je Josef Rychtář, partner Bartošové. Jak prozradil v Blesku, mělo to být roztomilé oslovení, něco jako bambulka. V internetových diskusích se objevuje i varianta Džamba nebo Džambule, oboje s poněkud hanlivým nádechem. Zajímavé je, že džambul je název odrůdy česneku. Jestli však existuje nějaká souvislost mezi džambulem a Džambulkou, to ví asi jen Josef Rychtář.

Co je to Džambulka? Význam slova, termín, Definice výrazu Džambulka. Co znamená odborný pojem Džambulka z kategorie Kultura?

Všechny údaje jsou bez záruky. V obsahu stránek mohou být pravopisné, faktické chyby i nepřesnosti. Sepsáno redaktory Superia.cz

Potěší nás, pokud budete sdílet tuto odpověď na otázku co je to Džambulka? s vašimi kamarády na Pinterestu, Redditu, Twitteru či Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Termín Džambulka je v sekci kultura

Klíčová slova: co to je, definice pojmu, synonymum, informace, definice, terminus technicus, wiki, terminologie, přesný výraz, slovo, formulace, přesný význam, heslo, kultura, popis, vysvětlení, pojem, termín


Pojem Džambulka je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Jiné doporučené zdroje informací

Zkusit najít frázi Džambulka na Google.cz

Hledat videa s názvem Džambulka na Youtube

Zkusit najít heslo Džambulka ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít frázi Džambulka na Google obrázcích

Najít slovo Džambulka ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat slovo Džambulka ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo Džambulka například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, v projektu slovnik.cz, v Microsoft Bing, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co znamená Džambulka? resp. jaká je definice slova Džambulka? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Džambulka, odpověď na dotaz co je to Džambulka?. Víte např. kdo to je Jan Dobrovský? Znáte a víte kdo je Strýc? Nemůžeme pravidelně aktualizovat všechny texty. podle toho o jaký obor se jedná. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než kultura. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího významy slov, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, popisy termínů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.