Co je to?
Výraz, termín, definice slova Obří slalom. Co znamená odborný pojem Obří slalom z kategorie Sport?

Co je Obří slalom?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Obří slalom?

Obří slalom je jednou z disciplín alpského lyžování. Anglické označení Giant Slalom dalo vzniknout oficiální zkratce GS. Trať pro obří slalom je delší než pro klasický slalom a branky jsou ve větší vzdálenosti od sebe. Také rychlost je podstatně vyšší, a závodníci dělají delší oblouky. Jezdí se na dvě kola, závod probíhá v jednom dni a vždy na stejném svahu. V každém kole je zde vytyčena jiná trať. Pořadí závodníků se určuje součtem časů z obou kol.


Co je to Obří slalom? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Obří slalom. Co znamená odborný pojem Obří slalom z kategorie Sport?

Omlouváme se za případné chyby, které se mohou vyskytnout na našich webových stránkách. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Obří slalom? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Heslo Obří slalom je v kategorii sport

Klíčová slova: význam slova, co to je, význam, co je to Obří slalom?, definice pojmu, terminus technicus, heslo, lexikon, přesný výraz, odborný výraz, názvosloví, terminologie, význam pojmu, sport, přesný význam, slovník, sport, Obří slalom


Pojem Obří slalom je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Obří slalom ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat termín Obří slalom na Google.cz

Zkusit najít výraz Obří slalom ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat výraz Obří slalom ve Wikislovníku

Vyhledat výraz Obří slalom ve fulltextu vyhledávače Info.com

Vyhledat slovo Obří slalom ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Obří slalom například ve Wikipedii, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Google obrázcích, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Google překladači.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Tyto stránky vám umožnili zjistit jaký je přesný význam slova Obří slalom? resp. co znamená Obří slalom? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Obří slalom, odpověď na dotaz co je to Obří slalom?. Víte např. kdo to je Nalezenec? Znáte a víte kdo je Barbora Špotáková? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. v různých oborech lidské činnosti. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než sport. Některé texty jsme rozšířili i o krátkou citaci z Wikipedia.cz. K této citaci vždy uvádíme i odkaz na konkrétní stránku. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, nezbývá než vám poděkovat za návštěvu stručného webového slovníku, který se zaměřuje na známé i neznámé pojmy, významy slov, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Vzpomněli byste si na vyjmenovaná slova? Znáte vyjmenovaná slova po B nebo po M?