Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Rotary Club. Co znamená pojem Rotary Club z kategorie Politika?

Co je Rotary Club?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Rotary Club

Rotary klub je mezinárodní nezisková organizace, která sdružuje podnikatele, profesionály a jednotlivce z různých oblastí s cílem sloužit místní a celosvětové komunitě prostřednictvím dobrovolné práce a podpory charitativních projektů. Kluby Rotary jsou součástí sítě, která působí na lokální, regionální a mezinárodní úrovni. Členové Rotary klubů se zavazují k poskytování dobrovolnických služeb svým komunitám a humanitárním projektům. Sdružují lidi z různých profesních odvětví, kteří jsou ochotni využít své odborné dovednosti k prosazování společenských změn. Rotary kluby se snaží podporovat mezinárodní spolupráci a porozumění mezi lidmi různých kultur a národností. Členové Rotary klubů se scházejí pravidelně a diskutují o aktuálních tématech, plánují dobročinné akce a projekty, a vytvářejí příležitosti pro networking a vytváření přátelských vztahů.
Mezinárodní síť umožňuje členům účastnit se projektů a akcí v různých částech světa. Organizace Rotary je známá také díky svému boji proti nemocem, podpoře vzdělávání, poskytování humanitární pomoci v krizových situacích a podporování mírových iniciativ. Členové Rotary klubů jsou povinni dodržovat čtyři základní zásady, pravdu a férovost všude a ve všem, co dělají, prospěch ostatních před svým, zavádění a podporu etických norem ve vlastním osobním a profesním životě a podporu míru a světového porozumění.


Co je to Rotary Club? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Rotary Club. Co znamená pojem Rotary Club z kategorie Politika?

Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Sdílejte text pojmu Rotary Club s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Výraz Rotary Club se nachází v kategorii politika

Klíčová slova: přesný výraz, pojem, terminus technicus, formulace, definice pojmu, definice, přesný význam, co znamená, heslo, názvosloví, lexikon, Rotary Club, politika, politika, odborné názvosloví, co to je, slovník, význam slova


Pojem Rotary Club je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné weby

Najít pojem Rotary Club ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít heslo Rotary Club na Google.cz

Najít pojem Rotary Club ve vyhledávači Yahoo

Hledat výraz Rotary Club ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Rotary Club ve Wikimedia Commons

Hledat výraz Rotary Club ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Rotary Club například ve vyhledávači Seznam.cz, v Lingea slovnících, v Google obrázcích, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v projektu slovnik.cz.

Náhodná hesla, významy slov, odborných termíny, výrazy a pojmy

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku co znamená slovo Rotary Club? resp. co se vlastně skrývá pod slovem Rotary Club? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Rotary Club, odpověď na dotaz co je to Rotary Club?. Víte např. kdo to je Andrea Růžičková? Znáte a víte kdo je Jimmy Connors? Pochopte prosím, že nemáme prostředky na častou aktualizaci všech textů. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Proto případně zapátrejte i v jiných kategoriích (než politika). Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Takový typ textu spadá pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie politika, diktatura, rotary Club, ilustrační obrázek

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na známé i neznámé pojmy, popisy termínů, zajímavosti, definice odborných pojmů, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Oblíbenou dovolenkovou destinací Čechů je Egypt. Na těchto webových stránkách se o něm dozvíte mnoho zajímavého.