Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Performance. Co znamená pojem Performance z kategorie Kultura?

Co je Performance?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Performance

Performance znamená česky "vystoupení", přičemž tím máme na mysli nějaké vystoupení umělců určené pro veřejnost, pro publikum. Patří sem různá divadelní vystoupení, balet, taneční vystoupení, koncerty různých hudebních žánrů nebo třeba muzikály. V současné době často dochází k prolínání žánrů, což znamená, že divadlo může být oživeno tancem či zpěvem a podobně.

Co je to Performance? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Performance. Co znamená pojem Performance z kategorie Kultura?

Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Sdílejte text pojmu Performance s vašimi kamarády, známými a přáteli na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Pojem Performance se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: wiki, význam slova, formulace, slovo, odborný výraz, terminus technicus, přesný výraz, popis, synonymum, terminologie, lexikon, názvosloví, heslo, význam, Performance, termín, slovník, co je to Performance?


Pojem Performance je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Hledat heslo Performance ve vyhledávači Yandex

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Performance ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít heslo Performance ve Wikislovníku

Najít heslo Performance ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Performance ve Wikimedia Commons

Hledat termín Performance ve vyhledávači Qwant

Dál můžete zkusit hledat slovo Performance například ve ekologickém vyhledávači Ecosia, v projektu slovnik.cz, ve fulltextu Google.cz, v metavyhledávači Info.com nebo v Google překladači.

Víte, co znamenají tato slova, odborné termíny a pojmy?

Právě nyní již víte jaký je význam slova Performance? resp. co přesně znamená slovo Performance? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Performance, odpověď na dotaz co je to Performance?. Víte např. kdo to je Britney Spears? Znáte a víte kdo je Miroslav Krobot? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Pojmy mohou mít různé významy podle různých oborů. Zkuste hledání odborného pojmu Performance i v jiné kategorii než je sekce kultura. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, Národní divadlo, performance, ilustrační obrázek

Děkujeme, že jste navštívili online slovníkový projekt zaměřený na definice odborných pojmů, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, popisy termínů, významy slov s názvem Co Je To?.

Chcete se dozvědět kdo slaví svátek (jmeniny) na Slovensku, v Polsku, Německu nebo v České republice? Pak se podívejte na web obsahující kalendář svátků.