Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Performance. Co znamená pojem Performance z kategorie Kultura?

Co je Performance?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova Performance

Performance znamená česky "vystoupení", přičemž tím máme na mysli nějaké vystoupení umělců určené pro veřejnost, pro publikum. Patří sem různá divadelní vystoupení, balet, taneční vystoupení, koncerty různých hudebních žánrů nebo třeba muzikály. V současné době často dochází k prolínání žánrů, což znamená, že divadlo může být oživeno tancem či zpěvem a podobně.

Co je to Performance? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Performance. Co znamená pojem Performance z kategorie Kultura?

Přes veškeré přiměřené úsilí tomu, aby informace na těchto stránkách byly správné, jejich přesnost nelze stoprocetně zaručit. Text vytvořen pro Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Výraz Performance se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: definice, kultura, lexikon, Performance, odborný výraz, terminus technicus, přesný výraz, synonymum, význam slova, slovník, význam, pojem, definice pojmu, informace, wiki, co to je, termín, co je to Performance?


Pojem Performance je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Hledat videa s názvem Performance na Youtube

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Performance ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Performance ve Wikimedia Commons

Najít výraz Performance ve fulltextu Seznam.cz

Vyhledat pojem Performance ve Wikipedii

Vyhledat termín Performance ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Performance například v metavyhledávači Info.com, v nabídce zboží na Heureka.cz, v Microsoft Bing, ve Wikislovníku nebo v Google překladači.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Právě nyní již víte jaká je definice termínu Performance? resp. co přesně znamená slovo Performance? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Performance, odpověď na dotaz co je to Performance?. Víte např. kdo to je Jan Tříska? Znáte a víte kdo je Miroslav Krobot? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste hledat odborný výraz Performance i v jiné sekci než je kategorie kultura. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, významy slov, popisy termínů, zajímavosti, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Chcete se dozvědět kdo slaví svátek (jmeniny) na Slovensku, v Polsku, Německu nebo v České republice? Pak se podívejte na web obsahující kalendář svátků.