Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo After party. Co znamená pojem After party z kategorie Kultura?

Co je After party?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu After party?

After party je označení pro určité setkání nebo sešlost, které se konají po nějaké větší, většinou kulturní akci. Vstup bývá obvykle zdarma nebo je vstupné zahrnuto do ceny vstupenky na hlavní akci.
Na after party panuje poměrně nevázaná a hlučná zábava, party se často protáhne až do ranních hodin. After party se konají například po koncertech hudebních skupin, ale nemusí vždy jít jen o kulturní akce.

Co je to After party? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo After party. Co znamená pojem After party z kategorie Kultura?

Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. I přesto je možné, že jsme některou chybu přehlédli. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Sdílejte text pojmu After party s vašimi kamarády, známými a přáteli na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Heslo After party se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: odborné názvosloví, popis, význam pojmu, kultura, význam, kultura, formulace, definice, význam slova, vysvětlení, přesný význam, wiki, slovník, lexikon, slovo, přesný výraz, co to je, terminus technicus


Pojem After party je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Hledejte pojem After party v následujících vyhledávačích

Vyhledat heslo After party ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit najít slovo After party na Google obrázcích

Hledat výraz After party ve vyhledávači Yahoo

Chraňte své soukromí a hledejte slovo After party ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem After party ve Wikimedia Commons

Zkusit najít frázi After party ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo After party například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v Google překladači, v metavyhledávači Info.com, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v projektu slovnik.cz.

Podívejte se také na tyto odborné výrazy, pojmy, termíny a slova

Nyní již víte co to je After party? resp. jaká je definice termínu After party? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu After party, odpověď na dotaz co je to After party?. Víte např. kdo to je Khaled Hosseini? Znáte a víte kdo je Baculka? Informace v textu mohou být zastaralé. Stránky jsou aktualizovány nepravidelně dle možností. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Vyzkoušejte proto i příslušná synonyma a homonyma v jiných sekcích než kultura. Některé pojmy obsahují doplňující definici z Wikipedie včetně url na konkrétní stránku. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, svitek filmu, after party, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje přesné vysvětlení slov, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, významy slov, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Víte co znamená zkratka AYOR, JFGI nebo WIYF? Tyto a další zkratky naleznete na našem spřáteleném webu.