Co je to?
Definice výrazu, termínu Semifinále. Co znamená odborný pojem Semifinále z kategorie Sport?

Co je Semifinále?

Co znamená pojem, slovo, definice termínu Semifinále?

Semifinále je označení pro poloviční část finále. Většinou se jedná o dva zápasy předposledního kola, poté pak následuje finále, které určí vítěze. Semifinále je součástí vyřazovacího rozpisu v mnoha druzích sportů. Před ním se odehrávají ještě čtvrtfinále, osmifinále a předkola.
Všechny tyto části bývají i graficky znázorněny v grafu s mnoha větvemi, které pak vedou až k poslednímu zápasu a určení vítěze.


Co je to Semifinále? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Semifinále. Co znamená odborný pojem Semifinále z kategorie Sport?

Neručíme za aktuálnost a správnost uvedených informací, chyby vyhrazeny. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Sdílejte uvedený text s jinými osobami na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Heslo Semifinále je v kategorii sport

Klíčová slova: heslo, definice pojmu, informace, význam slova, terminus technicus, význam pojmu, synonymum, popis, slovník, odborný výraz, terminologie, formulace, sport, pojem, odborné názvosloví, sport, definice, wiki


Pojem Semifinále je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Zkuste se dozvědět víc informací v následujících odkazech

Zkusit najít termín Semifinále ve Wikipedii

Vyhledat výraz Semifinále ve vyhledávači Yandex

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Semifinále ve Wikimedia Commons

Najít pojem Semifinále ve vyhledávači Yahoo

Hledat termín Semifinále ve fulltextu Seznam.cz

Hledat frázi Semifinále ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Semifinále například ve fulltextu Google.cz, v projektu slovnik.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve Wikislovníku nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Vybrané termíny, slova, pojmy

Teďka již bezesporu víte co to je Semifinále? resp. jaký je význam pojmu Semifinále? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Semifinále, odpověď na dotaz co je to Semifinále?. Víte např. kdo to je Vědátor? Znáte a víte kdo je Robert Plaga? Nemáme možnost soustavné aktualizace všech textů. Pojmy mohou mít různé významy podle toho o jaký obor se jedná. Radíme proto zkusit hledat pojem Semifinále v dalších sekcích tohoto webu, v jiné kategorii než je sport. U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, fotbal, semifinále, ilustrační obrázek

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za navštívení našeho encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na definice odborných pojmů, významy slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla, zajímavosti, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Blízký východ je dnes hodně horká a diskutovaná oblast. Víte však, které země do této oblasti patří? Poznali byste jejich vlajky? Navštivte náš spřátelený web, který obsahuje nejenom vlajky zemí blízkého východu.