Co je to?
Odborný výraz, definice slova Semifinále. Co znamená slovo Semifinále z kategorie Sport?

Co je Semifinále?

Co znamená termín Semifinále? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Semifinále je označení pro poloviční část finále. Většinou se jedná o dva zápasy předposledního kola, poté pak následuje finále, které určí vítěze. Semifinále je součástí vyřazovacího rozpisu v mnoha druzích sportů. Před ním se odehrávají ještě čtvrtfinále, osmifinále a předkola.
Všechny tyto části bývají i graficky znázorněny v grafu s mnoha větvemi, které pak vedou až k poslednímu zápasu a určení vítěze.


Co je to Semifinále? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Semifinále. Co znamená slovo Semifinále z kategorie Sport?

Informace jsou bez jakékoliv záruky, neručíme za faktickou správnost, aktuálnost a jazykovou přesnost uvedených informací. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Tento text (Semifinále) můžete sdílet s přáteli na Redditu, Twitteru nebo Facebooku.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Pojem Semifinále patří do kategorie sport

Klíčová slova: termín, informace, co je to Semifinále?, přesný význam, wiki, význam, terminologie, Semifinále, slovo, heslo, slovník, co to je, odborné názvosloví, sport, popis, odborný výraz, vysvětlení, definice


Pojem Semifinále je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Doporučené zdroje informací k dalšímu studiu

Najít termín Semifinále na Google.cz

Hledat videa s názvem Semifinále na Youtube

Hledat termín Semifinále ve Wikislovníku

Najít slovo Semifinále ve Wikipedii

Zkusit najít heslo Semifinále ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít pojem Semifinále ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Semifinále například v evropském vyhledávači Qwant, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve fulltextu Yahoo.com nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodných výběr hesel, pojmů a odborných termínů

Tyto webové stránky vám přinesly odpověď na otázku co je to Semifinále? resp. co to je Semifinále? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Semifinále, odpověď na dotaz co je to Semifinále?. Víte např. kdo to je Hinduista? Znáte a víte kdo je Robert Plaga? Údaje na stránkách nemusí být aktuální. Přes veškerou snahu bohužel nestíháme pravidelnou aktualizaci informací. v závislosti na oboru a kontextu. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo Semifinále i jinde než v sekci než v sport. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího popisy termínů, definice odborných pojmů, zajímavosti, významy slov, známé i neznámé pojmy, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Blízký východ je dnes hodně horká a diskutovaná oblast. Víte však, které země do této oblasti patří? Poznali byste jejich vlajky? Navštivte náš spřátelený web, který obsahuje nejenom vlajky zemí blízkého východu.