Co je to?
Odborný výraz, definice slova Hiking. Co znamená slovo Hiking z kategorie Sport?

Co je Hiking?

Co znamená heslo, definice termínu, pojmu Hiking?

Hiking je zkrácený výraz pro pěší turistiku a chůzi. Jde o pojmenování původem z angličtiny. V současnosti je velmi populární hlavně pro své zdravotní přínosy.
Hiking je prospěšný pro celkové zdraví organizmu, může pomoci zvýšit či udržet výkonnost, odstranit nadváhu, zlepšit náladu a přispět tak k celkovému prodloužení života.


Co je to Hiking? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Hiking. Co znamená slovo Hiking z kategorie Sport?

Na informace uvedené na těchto stránkách neposkytujeme záruku. Texty mohou obsahovat nepřesnosti a chyby za které se předem omlouváme. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Tento krátký text můžete velmi snadno sdílet s vašimi sledujícími na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Pojem Hiking patří do kategorie sport

Klíčová slova: co je to Hiking?, význam, lexikon, názvosloví, popis, význam slova, heslo, přesný výraz, co znamená, wiki, slovo, odborné názvosloví, co to je, vysvětlení, terminologie, význam pojmu, slovník, definice


Pojem Hiking je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Pro další informace o termínu Hiking zkuste tyto odkazy

Hledat videa s názvem Hiking na Youtube

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Hiking ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít slovo Hiking ve vyhledávači Qwant

Hledat frázi Hiking ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Hledat výraz Hiking ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat výraz Hiking ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Hiking například ve Wikipedii, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve ekologickém vyhledávači Ecosia, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Teď už znáte odpověď na otázku co je to Hiking? resp. co se skrývá pod slovem Hiking? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Hiking, odpověď na dotaz co je to Hiking?. Víte např. kdo to je Jaroslav Bašta? Znáte a víte kdo je Eva Jurinová? Litujem, že není v našich silách provádět pravidelně aktualizace všech textů. podle různých oborů. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je sport. Některé texty jsou rozšířeny o citaci z české Wikipedie. Je zde uveden i odkaz na konkrétní stránku ze zmíněné encyklopedie. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu stručného encyklopedického slovníku, který se zaměřuje především na popisy termínů, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov, významy slov, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Zavzpomínejte na klasiské hry zvané Arkády. Manic miner, Pacman nebo Lemmings si nyní můžete zahrát zdarma a online ve vašem prohlížeči.