Co je to?
Definice výrazu, termínu Lobbista. Co znamená odborný pojem Lobbista z kategorie Politika?

Co je Lobbista?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Lobbista?

Jako lobbista se označuje osoba, jež prosazuje vlastní zájem nebo zájem skupiny činitelů, kteří mají pravomoce a kompetence státní moci a jejich subjektů v rámci hospodaření, kultury, politiky, ale i věcí společenských či soukromých. Mezi nejznámější lobbisty patří politici Marek Dalík, Miroslav Šlouf nebo Roman Janoušek.


Co je to Lobbista? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Lobbista. Co znamená odborný pojem Lobbista z kategorie Politika?

Pečlivě jsme prošli a zkontrolovali všechny naše texty. Přesto se však může stát, že zde objevíte chybu nebo překlep. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Zaujala vás definice slova Lobbista? Pak se o tuto stránku podělte s blízkými na specializovaných společenských sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Výraz Lobbista je v kategorii politika

Klíčová slova: formulace, co to je, termín, význam, informace, co znamená, definice pojmu, synonymum, odborné názvosloví, pojem, názvosloví, vysvětlení, význam pojmu, heslo, slovník, lexikon, přesný význam, terminus technicus


Pojem Lobbista je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Linky na další online zdroje

Najít výraz Lobbista ve vyhledávači Yandex

Najít heslo Lobbista ve vyhledávači Yahoo

Hledat termín Lobbista ve Wikipedii

Najít pojem Lobbista ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít frázi Lobbista ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Lobbista ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Lobbista například v metavyhledávači Info.com, v Lingea slovnících, ve Wikislovníku, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit jaká je definice termínu Lobbista? resp. co se přesně ukrývá za slovem Lobbista? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Lobbista, odpověď na dotaz co je to Lobbista?. Víte např. kdo to je Rytec? Znáte a víte kdo je Džihádista? Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. v závislosti na oboru a kontextu. Radíme vám proto hledat slovo Lobbista i v jiné části webu než je kategorie politika. U části pojmů naleznete citaci z projektu Wikipedia včetně internetové adresy kde naleznete kompletní popis. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Víte, kdo to byl Konšel, kdo byla Xantipa nebo kdo byl Casanova? Tyto a další historické osobnosti nebo profese naleznete právě zde.