Co je to?
Definice odborného termínu, slova Denuklearizace. Co znamená pojem Denuklearizace z kategorie Politika?

Co je Denuklearizace?

Význam pojmu, termínu, vysvětlení výrazu Denuklearizace

Denuklearizace čili jaderné odzbrojení znamená plnění Smlouvy o nešíření jaderných zbraní. To je mezinárodní smlouva, jejímž cílem je omezení šíření jaderných zbraní. Platí od roku 1970 a podepsalo ji 189 zemí. 5 zemí je vlastníky jaderných zbraní.
Tyto státy se zavazují k denuklearizaci, ostatní státy nebudou takové zbraně ani vyrábět, ani je získávat.


Co je to Denuklearizace? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Denuklearizace. Co znamená pojem Denuklearizace z kategorie Politika?

Velmi pečlivě jsme procházeli veškeré zveřejněné texty. Přes to vše se může stát, že je zde nesprávná, nepřesná či neaktuální informace. Text vytvořen pro Superia.cz

Doporučujeme sdílet tento text s vaším okruhem známých osob na sociálních sítích jako je Facebook a Twitter.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu      

Heslo Denuklearizace patří do sekce politika

Klíčová slova: pojem, co je to Denuklearizace?, slovo, Denuklearizace, význam, přesný výraz, wiki, názvosloví, definice pojmu, formulace, význam slova, slovník, terminus technicus, informace, terminologie, lexikon, politika, synonymum


Pojem Denuklearizace je v kategorii politika, ilustrační obrázek

Pro více informací o heslu Denuklearizace zkuste navštívit tyto odkazy

Hledat videa s názvem Denuklearizace na Youtube

Vyhledat heslo Denuklearizace ve vyhledávači Yandex

Najít slovo Denuklearizace na Google obrázcích

Zkusit najít pojem Denuklearizace ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat pojem Denuklearizace ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Denuklearizace ve Wikislovníku

Dál můžete zkusit hledat slovo Denuklearizace například ve vyhledávači Seznam.cz, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v Seznam.cz slovníku cizích slov, v evropském vyhledávači Qwant nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Náhodná hesla, významy slov, odborných termíny, výrazy a pojmy

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Denuklearizace? resp. co se vlastně skrývá pod slovem Denuklearizace? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Denuklearizace, odpověď na dotaz co je to Denuklearizace?. Víte např. kdo to je Zeman? Znáte a víte kdo je Světlana Witowská? Upozorňujeme, že informace na tomto webu mohou být neaktuální či zastaralé. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Proto případně zapátrejte i v jiných kategoriích (než politika). U některých textů najdete krátkou citaci z projektu Wikipedia včetně odkazu na kompletní text. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího popisy termínů, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, významy slov, zajímavosti, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Tip nejen pro milovníky zvířátek. Pěkné tapety na plochu vašeho počítače.