Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Dynovačka. Co znamená pojem Dynovačka z kategorie Kultura?

Co je Dynovačka?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Dynovačka?

Dynovačka je synonymní výraz pro pomlázku, užívaný především v nářečích. Stejně jako pomlázka je určena k šlehání dívek a žen, což jim má zajistit zdraví, sílu, svěžest a pružnost.
Dynovačka může být jak pletený svazek vrbových prutů ozdobený pentlemi nebo samotná koleda. Výslužkou za tuto činnost bývají především zdobená vejce, pentle nebo v současnosti trocha alkoholu.

Co je to Dynovačka? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Dynovačka. Co znamená pojem Dynovačka z kategorie Kultura?

Provozovatel neručí za to, že informace uvedené na portálu, nebo na stránkách na které portál odkazuje, jsou správné, úplné a aktuální. Text napsán pro Superia.cz

Zaujalo vás slovo, termín Dynovačka? Potom se o definici podělte s kamarády na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Výraz Dynovačka se nachází v kategorii kultura

Klíčová slova: slovo, formulace, informace, co znamená, popis, názvosloví, přesný výraz, přesný význam, definice, význam slova, synonymum, termín, slovník, heslo, co je to Dynovačka?, odborný výraz, odborné názvosloví, význam


Pojem Dynovačka je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o pojmu Dynovačka

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Dynovačka ve vyhledávači DuckDuckGo

Najít pojem Dynovačka ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít heslo Dynovačka ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat výraz Dynovačka na Google obrázcích

Hledat termín Dynovačka ve Wikipedii

Vyhledat pojem Dynovačka ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo Dynovačka například v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Yahoo.com, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Google překladači.

Doporučené pojmy, slova, odborné termíny a výrazy

Teď už víte co znamená slovo Dynovačka? resp. co označuje slovo Dynovačka? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Dynovačka, odpověď na dotaz co je to Dynovačka?. Víte např. kdo to je Kamila Polívková? Znáte a víte kdo je Baldur von Schirach? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než kultura). Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, opera, dynovačka, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na známé i neznámé pojmy, významy slov, slovníková hesla, popisy termínů, definice odborných pojmů, přesné vysvětlení slov s názvem Co Je To?.

Být, bydlit, obyvatel ... Vzpomenete si ještě na všechna vyjmenovaná slova po B?