Co je to?
Výraz, termín, definice slova Retail. Co znamená odborný pojem Retail z kategorie Ekonomie?

Co je Retail?

Co znamená pojem, slovo, definice termínu Retail?

Výraz retail (z angličtiny) znamená maloobchod. Jedná se o prodej menšího množství zboží koncovému zákazníkovi. Protikladem je velkoobchod.


Co je to Retail? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Retail. Co znamená odborný pojem Retail z kategorie Ekonomie?

Chyby vyhrazeny. Neručíme za faktickou přednost a aktuálnost informací. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Definici slova Retail můžete sdílet s přáteli a kamarády na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Výraz Retail je v kategorii ekonomie

Klíčová slova: význam pojmu, terminologie, význam slova, odborné názvosloví, co to je, význam, ekonomie, co znamená, wiki, popis, terminus technicus, formulace, heslo, co je to Retail?, Retail, definice pojmu, slovník, synonymum


Pojem Retail je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Jiné zdroje informací o pojmu Retail

Zkusit najít výraz Retail ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Retail ve Wikimedia Commons

Hledat slovo Retail ve Wikipedii

Vyhledat pojem Retail ve vyhledávači Yandex

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Retail ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít pojem Retail ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Retail například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, v metavyhledávači Info.com, ve vyhledávači Seznam.cz nebo v Google překladači.

Náhodných výběr hesel, pojmů a odborných termínů

Nyní již víte co znamená slovo Retail? resp. jaká je definice termínu Retail? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Retail, odpověď na dotaz co je to Retail?. Víte např. kdo to je Ric Ocasek? Znáte a víte kdo je Krakonoš? Omluvte nás, že, nestíháme pravidelnou aktualizaci všechny textů. Pojmy mohou mít různé významy v různém kontextu, v různých oborech. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo Retail i jinde než v sekci než v ekonomie. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Tyto lze kopírovat, upravovat a dále sdílet při dodržení licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, graf vývoj kurzu, retail, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, děkujeme vám za návštívení online slovníku zaměřeného na známé i neznámé pojmy, významy slov, zajímavosti, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.