Co je to?
Definice odborného termínu, slova Retail. Co znamená pojem Retail z kategorie Ekonomie?

Co je Retail?

Vysvětlení pojmu, hesla, definice termínu Retail

Výraz retail (z angličtiny) znamená maloobchod. Jedná se o prodej menšího množství zboží koncovému zákazníkovi. Protikladem je velkoobchod.


Co je to Retail? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Retail. Co znamená pojem Retail z kategorie Ekonomie?

Zveřejněné texty nemohou sloužit jako stoprocentní zdroj informací a mohou se v nich objevovat faktické chyby. Text vytvořen pro Superia.cz

Zaujala vás definice pojmu Retail? Pak se o ní podělte s partnery, kolegy a kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Heslo Retail patří do sekce ekonomie

Klíčová slova: ekonomie, definice, terminus technicus, přesný výraz, co znamená, popis, wiki, co to je, lexikon, odborný výraz, termín, slovo, co je to Retail?, heslo, význam, odborné názvosloví, definice pojmu, synonymum


Pojem Retail je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Internetové odkazy na vyhledávače

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Retail ve Wikimedia Commons

Vyhledat pojem Retail ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Hledat frázi Retail ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat slovo Retail ve vyhledávači Qwant

Vyhledat slovo Retail ve vyhledávači Yandex

Hledat slovo Retail ve vyhledávači Yahoo

Dál můžete zkusit hledat slovo Retail například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google překladači, v Microsoft Bing, ve fulltextu Google.cz nebo ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit jaký je přesný význam slova Retail? resp. co se přesně ukrývá za slovem Retail? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Retail, odpověď na dotaz co je to Retail?. Víte např. kdo to je Radim Uzel? Znáte a víte kdo je Krakonoš? Údaje zde uvedené mohou být již neaktuální či zastaralé. Aktualizace článků není pravidelná. podle toho o jaký obor se jedná. Zkuste hledat odborný výraz Retail i v jiné sekci než je kategorie ekonomie. U některých textů najdete krátkou citaci z projektu Wikipedia včetně odkazu na kompletní text. S těmi lze dále pracovat při dodržení licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu projektu shromažďujícího slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.