Co je to?
Definice odborného termínu, slova Carving. Co znamená pojem Carving z kategorie Sport?

Co je Carving?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Carving?

Carving je lyžařská technika a druh sjezdového lyžování. Je založený na jízdě po hranách, carvování, při níž se využívá aktivně jak vnitřní, tak vnější lyže. Lyže mají speciální tvar a materiál uzpůsobený tak, aby se samy lehce přizpůsobovaly zatáčení. Lyžaři stačí správně zahranit a lyže už samy navádějí do oblouku.
Carvingový tvar lyží znamená, že špička i pata lyží jsou podstatně širší než samotný střed lyže a lyže jsou kratší. Při této technice se neužívá smyků, takže za lyžařem zůstávají na sněhu jen vyjeté koleje. Jedná se o styl, který je vhodný i pro začátečníky, základy jsou velice jednoduché. Carvingové lyže se širokou špičkou se lépe vedou do zatáček, zastavení je snadné. Velkou výhodou je i vysoká stabilita.


Co je to Carving? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova Carving. Co znamená pojem Carving z kategorie Sport?

Informace uvedené na těchto stránkách jsou bez záruky. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Budeme rádi, pokud budete definici slova Carving sdílet s kolegy na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Heslo Carving patří do sekce sport

Klíčová slova: sport, pojem, definice pojmu, názvosloví, definice, co to je, význam, terminologie, odborné názvosloví, terminus technicus, informace, wiki, význam pojmu, co znamená, popis, co je to Carving?, přesný význam, formulace


Pojem Carving je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Najít heslo Carving na Google obrázcích

Najít heslo Carving na Google.cz

Hledat videa s názvem Carving na Youtube

Zkusit najít pojem Carving ve vyhledávači Qwant

Vyhledat heslo Carving ve Wikislovníku

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Carving ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Carving například v Seznam.cz slovníku cizích slov, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikipedii, ve fulltextu Yahoo.com nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Právě jste zjistili co to je Carving? resp. co přesně označuje termín Carving? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Carving, odpověď na dotaz co je to Carving?. Víte např. kdo to je Jon Bon Jovi? Znáte a víte kdo je Jeřábník? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Pojmy mohou mít různé významy v různých oborech lidské činnosti. Radíme vám proto hledat slovo Carving i v jiné části webu než je kategorie sport. U některých textů najdete krátkou citaci z projektu Wikipedia včetně odkazu na kompletní text. Jedná se o texty spadající pod licenci CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, basketbalista, carving, ilustrační obrázek

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího významy slov, slovníková hesla, zajímavosti, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Chcete zatraktivnit vzhled vašeho tabletu, mobilního telefonu nebo počítače? Nejrychlejším a nejlevnějším způsobem je změna pozadí pracovní plochy. Na naši partnerské stránce naleznete populární tapetu ledovec, romantickou chatrč případně tapety zvířátek.