Co je to?
Definice odborného termínu, slova One Man Show. Co znamená pojem One Man Show z kategorie Kultura?

Co je One Man Show?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu One Man Show

One Man Show je pojem, který se používá pro pojmenování jednoho z druhů uměleckého vystoupení, ve kterém vystupuje pouze jediná osoba, většinou komik, herec nebo performer, předvádí různé činnosti bez účasti dalších herců či jiných umělců. Toto vystoupení může být živé na pódiu, v televizi, na internetu nebo kdekoli jinde, kde se umělec rozhodne své dovednosti předvést. One Man Show může mít různé podoby. K nim patří stand-up komedie, kdy komik vystupuje sám na pódiu a předvádí různé vtipy, monology a humoristická představení bez rekvizit nebo herců. Stand-up komedie je často založena na osobních zkušenostech a postřezích komika. Další formou může být sólové divadelní představení, ve kterém umělec vytváří a odehraje celé představení sám, ztvárňuje různé postavy, dialogy a situace. Tato forma může být dramatická, komická nebo kombinace obou. Také hudebník může předvádět One Man Show například při hře na různé hudební nástroje, ke které zpívá a používá rozličné efekty, aby vytvořil kompletní zážitek. Performer může kombinovat různé umělecké formy, včetně tance, zpěvu, herectví, kouzel, akrobacie a dalších do jednoho vystoupení.
One Man Show je jedinečným způsobem, jak umělec může ukázat svou kreativitu a dovednosti na a zaujmout publikum individuálním talentem. Tato forma vystoupení je často velmi osobní a může obsahovat autobiografické prvky. Jde o zábavný a inspirující způsob, jak sdílet své příběhy a vyjadřovat emoce.

Co je to One Man Show? Význam slova, termín, Definice odborného termínu, slova One Man Show. Co znamená pojem One Man Show z kategorie Kultura?

Naše stránky mají pouze informativní charakter, neručíme za tiskové chyby. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Budeme rádi, pokud budete definici slova One Man Show sdílet s kolegy na specializovaných společenských sítích Twitter, Redditu nebo Facebook.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Pojem One Man Show patří do sekce kultura

Klíčová slova: popis, One Man Show, co znamená, kultura, slovník, definice pojmu, odborný výraz, terminus technicus, kultura, heslo, formulace, synonymum, vysvětlení, význam, přesný výraz, názvosloví, význam pojmu, definice


Pojem One Man Show je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Další informační zdroje

Vyhledat termín One Man Show ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat pojem One Man Show ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Hledat výraz One Man Show ve vyhledávači Yahoo

Najít pojem One Man Show na Google obrázcích

Najít pojem One Man Show na Google.cz

Zkusit najít frázi One Man Show ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Dál můžete zkusit hledat slovo One Man Show například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, v Google překladači, v metavyhledávači Info.com, ve ruském vyhledávači Yandex nebo v Lingea slovnících.

Doporučené pojmy, slova, odborné termíny a výrazy

Teď už znáte odpověď na otázku jaký je význam slova One Man Show? resp. co se skrývá pod slovem One Man Show? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu One Man Show, odpověď na dotaz co je to One Man Show?. Víte např. kdo to je Zoufalec? Znáte a víte kdo je Björn Borg? Chápejte, že nemáme prostředky na pravidelnou aktualizaci. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Proto se porozhlédněte i v jiných sekcích (než kultura). U některých textů citujeme českou Wikipedii. Spolu s krátkou citací (textem) vždy uvádíme u url adresu projektu. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie kultura, svitek filmu, one Man Show, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, popisy termínů, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Oblíbenou dovolenkovou destinací Čechů je Egypt. Na těchto webových stránkách se o něm dozvíte mnoho zajímavého.