Co je to?
Odborný termín, výraz, slovo Trader. Co znamená pojem Trader z kategorie Ekonomie?

Co je Trader?

Co znamená termín Trader? Vysvětlení pojmu, definice hesla

Trader je pojmenování pro obchodníka, který působí na různých trzích. Tyto trhy nelze přesně vymezit. Může se jednat jak o burzu, tak o forexové trhy. Často obchoduje s akciemi, dluhopisy, binárními opcemi, komoditami, podílovými fondy či nemovitostmi. Trader dokáže obchodovat s čímkoli a jeho heslem je levný nákup a výhodný prodej. Jeho obchody probíhají v krátkém časovém úseku a obchodník musí spekulovat s jejich poklesem i růstem. Musí tedy neustále sledovat vývoj trhu, mít přehled o tom, kde vznikají nové příležitosti a musí se pružně přizpůsobit a rychle reagovat. Když se mu daří prodávat dráž, než koupil, vydělává, pokud ne, je ve ztrátě.
Jedná se o velmi náročné a rizikové povolání. Trader musí být neustále ve střehu a plně se soustředit. Je potřeba umět zhdnotit zdravou míru rizika. Pouze málo těchto obchodníků dokáže být úspěšnými po dlouhou dobu, většina z nich po nějaké době přechází k jinému zaměstnání.


Co je to Trader? Význam slova, termín, Odborný termín, výraz, slovo Trader. Co znamená pojem Trader z kategorie Ekonomie?

Snažíme se, aby všechny informace byly správné, úplné a aktuální, ale někdy se může stát, že se objeví nějaká nepřesnost. Děkujeme za pochopení. Text sepsali autoři a autorky pro projekt Superia.cz

Uvedený text můžete pochopitelně sdílet s dalšími osobami na internetových společenských sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter či Facebooku, který je z nich nejznámější a nejpopulárnější.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Výraz Trader se nachází v kategorii ekonomie

Klíčová slova: význam, přesný význam, odborný výraz, termín, wiki, ekonomie, lexikon, informace, heslo, názvosloví, terminus technicus, popis, význam slova, ekonomie, co znamená, terminologie, význam pojmu, formulace


Pojem Trader je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Další zdroje informací

Hledat videa s názvem Trader na Youtube

Vyhledat pojem Trader ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Vyhledat heslo Trader ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít Trader ve vyhledávači Yandex

Hledat slovo Trader ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít pojem Trader ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Trader například ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve fulltextu Google.cz nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Náhodných výběr hesel, pojmů a odborných termínů

Právě jste se dozvěděli odpověď na otázku co znamená slovo Trader? resp. jaká je definice slova Trader? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Trader, odpověď na dotaz co je to Trader?. Víte např. kdo to je Denisa Biskupová? Znáte a víte kdo je Anna Kulovaná? Berte v potaz, že uvedené texty nejsou pravidelně aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Doporučujeme proto pokusit se najít heslo Trader i jinde než v sekci než v ekonomie. Některé pojmy jsou obohaceny o citaci z Wikipedie. U nich uvádíme i konkrétní url projektu kde se dozvíte více. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, hotovost peníze, trader, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu internetového projektu shromažďujícího přesné vysvětlení slov, významy slov, definice odborných pojmů, slovníková hesla, popisy termínů, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Máte chvilinku času? Pokud je vaše odpověď kladná tak se podívejte na partnerskou stránku plnou tapet plochu počítače. Nejoblínější tapety jsou krajina, blesky a jezero..