Co je to?
Definice výrazu, termínu Silová elektřina. Co znamená odborný pojem Silová elektřina z kategorie Ekonomie?

Co je Silová elektřina?

Co znamená pojem, definice termínu Silová elektřina?

Elektrická energie vyrobená v elektrárně, přenášená ke spotřebitelům a dodávaná konečnému odběrateli. Elektřina odebraná domácností. Pojem se objevuje od roku 2006, kdy došlo ke změně účtování platby za elektřinu. Účet se rozdělil na regulovanou složku zahrnující distribuci, přenos elektřiny a neregulovanou složku, kterou tvoří právě cena za odebranou silovou elektřinu placená dodavateli.


Co je to Silová elektřina? Význam slova, termín, Definice výrazu, termínu Silová elektřina. Co znamená odborný pojem Silová elektřina z kategorie Ekonomie?

Omlouváme se za případné neaktuální údaje a pravopisné chyby na webových stránkách. Snažíme se neustále zlepšovat obsah a kvalitu stránek, a vaše zpětná vazba je pro mě velmi důležitá. Děkujeme za pochopení. Text vytvořen redaktory Superia.cz

Sdílejte tuto stránku se slovem Silová elektřina se známými na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku 

Heslo Silová elektřina je v kategorii ekonomie

Klíčová slova: definice, definice pojmu, odborné názvosloví, ekonomie, odborný výraz, Silová elektřina, názvosloví, slovník, význam slova, popis, co to je, co je to Silová elektřina?, terminus technicus, synonymum, informace, heslo, lexikon, pojem


Pojem Silová elektřina je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Linky na jiné informační zdroje

Vyhledat slovo Silová elektřina ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit najít heslo Silová elektřina ve vyhledávači Qwant

Hledat frázi Silová elektřina ve Wikipedii

Hledat videa s názvem Silová elektřina na Youtube

Najít slovo Silová elektřina na Google obrázcích

Najít slovo Silová elektřina na Google.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Silová elektřina například v Microsoft Bing, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve Wikislovníku, ve fulltextu Yahoo.com nebo v Google překladači.

Výběr z náhodných odborných pojmů, hesel, termínů

Teď již zajisté znáte správnou odpověď na otázku co to je Silová elektřina? resp. co se vlastně skrývá pod slovem Silová elektřina? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Silová elektřina, odpověď na dotaz co je to Silová elektřina?. Víte např. kdo to je Simona Tancerová? Znáte a víte kdo je Tajemník? Věříme, že chápete, že texty nemohou být často aktualizovány. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste hledat odborný výraz Silová elektřina i v jiné sekci než je kategorie ekonomie. U části textů najdete citaci z české Wikipedie. Spolu s textem je vždy uvedena i url adresa na konkrétní stránku projektu. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, porovnání grafů, silová elektřina, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího zajímavosti, slovníková hesla, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, významy slov, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Zajímáte se o auta? Pak pro určitě znáte zkratku SUV, TSI nebo TDI. Pokud je neznáte, podívejte se na spřátelený web který obsahuje tisíc nejrůznějších zkratek.