Co je to?
Definice výrazu Back office. Co znamená odborný pojem Back office z kategorie Ekonomie?

Co je Back office?

Co znamená pojem, definice termínu Back office?

Back Office je název oddělení ve firmě, podniku nebo finanční instituci, která má na starosti zpracovávání, vypořádávání a kompletní administraci obchodů. Jeho pracovníci zpracovávají došlé objednávky, zadávají je do systémů firmy a pak zpracovávají.
Oddělení back Office připraví fakturační podklady, zajistí dohledání plateb, vyřizuje reklamace a poskytuje podporu činnostem ostatních oddělení. Eviduje také všechny provedené operace.


Co je to Back office? Význam slova, termín, Definice výrazu Back office. Co znamená odborný pojem Back office z kategorie Ekonomie?

Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Text je vypracovaný autorkami přímo pro projekt Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Back office můžete samozřejmě sdílet s ostatními na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Heslo Back office je v sekci ekonomie

Klíčová slova: slovo, význam, synonymum, wiki, co je to Back office?, informace, Back office, pojem, co to je, názvosloví, odborné názvosloví, definice, lexikon, ekonomie, význam pojmu, co znamená, odborný výraz, vysvětlení


Pojem Back office je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Zkusit najít termín Back office na Google obrázcích

Vyhledat termín Back office ve vyhledávači Yandex

Vyhledat slovo Back office ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít heslo Back office ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Back office ve Wikimedia Commons

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Back office ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Back office například ve fulltextu Google.cz, v Google překladači, ve vyhledávači Seznam.cz, v metavyhledávači Info.com nebo v projektu slovnik.cz.

Výběr odborných pojmů, slov, termínů a výrazů

Tyto stránky vám umožnili zjistit co to je Back office? resp. co znamená Back office? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Back office, odpověď na dotaz co je to Back office?. Víte např. kdo to je Sluha? Znáte a víte kdo je Josef Bláha? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto termín Back office hledat i v jiných kategoriích (než ekonomie). Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, graf vývoj kurzu, back office, ilustrační obrázek

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje popisy termínů, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, definice odborných pojmů, slovníková hesla, významy slov s názvem Co Je To?.

Dokázali byste si vzpomenout jak vypadá vlajka Čadu nebo vlajka Etiopie? Zopakujte si vlajky všech zemí světa!