Co je to?
Odborný výraz, definice slova Back office. Co znamená pojem Back office z kategorie Ekonomie?

Co je Back office?

Co znamená termín, výraz, pojem, vysvětlení hesla Back office?

Back Office je název oddělení ve firmě, podniku nebo finanční instituci, která má na starosti zpracovávání, vypořádávání a kompletní administraci obchodů. Jeho pracovníci zpracovávají došlé objednávky, zadávají je do systémů firmy a pak zpracovávají.
Oddělení back Office připraví fakturační podklady, zajistí dohledání plateb, vyřizuje reklamace a poskytuje podporu činnostem ostatních oddělení. Eviduje také všechny provedené operace.


Co je to Back office? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Back office. Co znamená pojem Back office z kategorie Ekonomie?

Předem se omlouváme za případné chyby v textech. Uvítáme vaši pomoc a zpětnou vazbu.Sepsáno redaktory Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Back office s vašimi známými a kamarády na internetových sociálních sítích typu Pinterest, Reddit, Twitter (síť X) či Facebooku.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Pojem Back office se nachází v sekci ekonomie

Klíčová slova: význam, definice, terminus technicus, názvosloví, informace, význam pojmu, co to je, formulace, heslo, Back office, ekonomie, přesný význam, terminologie, ekonomie, přesný výraz, slovník, pojem, wiki


Pojem Back office je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Další zdroje informací o slovu Back office

Hledat pojem Back office ve Wikislovníku

Najít heslo Back office ve vyhledávači Qwant

Hledat výraz Back office ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít heslo Back office ve Wikipedii

Najít výraz Back office na Google.cz

Zkusit najít slovo Back office ve fulltextu Seznam.cz

Dál můžete zkusit hledat slovo Back office například ve fulltextu Yahoo.com, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve ruském vyhledávači Yandex, v Microsoft Bing nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Jaké pojmy, odborné termíny a hesla lidé hledají?

Tyto stránky vám umožnili zjistit co je to Back office? resp. co znamená Back office? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Back office, odpověď na dotaz co je to Back office?. Víte např. kdo to je Hermann von Helmholtz? Znáte a víte kdo je Josef Bláha? Nemáme možnost pravidelné aktualizace článků. podle různých oborů. Vyzkoušet tak můžete i příslušná homonyma a synonyma v jiných sekcích než ekonomie. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Ty spadají pod licenci CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme za návštěvu stručného encyklopedického slovníku, který se zaměřuje především na významy slov, zajímavosti, definice odborných pojmů, popisy termínů, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla s názvem Co Je To?.

Dokázali byste si vzpomenout jak vypadá vlajka Čadu nebo vlajka Etiopie? Zopakujte si vlajky všech zemí světa!