Co je to?
Výraz, termín, definice slova Kroket. Co znamená odborný pojem Kroket z kategorie Sport?

Co je Kroket?

Co znamená výraz, termín, pojem, definice slova Kroket?

Kroket je druh hry a současně jeden ze sportů, při kterém je hracím polem travnatý prostor ve tvaru obdélníku, na kterém jsou postavené branky a cílový kolík. Hraje se koulemi a dřevěnými holemi ve tvaru palic. Koule musí projít brankami a srazit kolík. Pravidla jsou složitá, hra má navíc více variant.
Branky jsou většinou vysoké 10 cm a je jich šest, kolík mívá nad zemí 45 cm. Hrací koule se liší barvami, branky jsou také označeny barevnými kolíky. Kroket hrají dvě skupiny hráčů, jedna má kouli modrou a černou, druhá červenou a žlutou. Hraje se buď dvouhra, nebo čtyřhra. Koule určuje los. Strany se střídají. Body jsou udělovány za průjezd koule brankou.


Co je to Kroket? Význam slova, termín, Výraz, termín, definice slova Kroket. Co znamená odborný pojem Kroket z kategorie Sport?

Provozovatel neručí za aktuálnost a úplnost informací. V textech mohou být věcné a technické nepřesnosti a gramatické či typografické chyby. Text byl vytvořen autorkami právě pro projekt Superia.cz

Líbí se vám definice pojmu Kroket? Pak se o ní podělte s vašimi přáteli na Twitteru, Redditu, Facebooku nebo jinde.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Pojem Kroket je v kategorii sport

Klíčová slova: sport, terminologie, odborný výraz, slovník, terminus technicus, wiki, sport, formulace, Kroket, heslo, význam slova, odborné názvosloví, význam, informace, popis, definice pojmu, vysvětlení, co znamená


Pojem Kroket je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Co označuje termín Kroket? Definice výrazu, slova, termínu z projektu Wikipedia

Následující popis termínu byl převzat z otevřené online encyklopedie, ze známé Wikipedie. Pro více informací klikněte na odkaz. Licence CC-BY-SA.

Kroket (někdy mylně zaměňován s kriketem) je hra a sport, ve kterém se na travnatém hřišti (kurtu) holí podobnou dřevěné palici údery posouvají koule skrz branky k cílovému kolíku.

Více informací o slovu Kroket doporučujeme hledat v těchto zdrojích

Hledat výraz Kroket ve fulltextu vyhledávače Info.com

Hledat výraz Kroket ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Zkusit najít slovo Kroket ve Wikizdrojích

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Kroket ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Kroket na Youtube

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Kroket ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Kroket například ve Wikislovníku, v Google překladači, v evropském vyhledávači Qwant, v Google obrázcích nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Výběr z často hledaných výrazů na tomto webu

Tyto stránky vám umožnili zjistit jaký je význam slova Kroket? resp. co znamená Kroket? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Kroket, odpověď na dotaz co je to Kroket?. Víte např. kdo to je Herbert Thomas Mandl? Znáte a víte kdo je Susan Sarandon? Nemáme prostředky na pravidelnou aktualizace textů. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Radíme vám proto hledat slovo Kroket i v jiné části webu než je kategorie sport. U některých pojmů uvádíme i doplňující definici pojmu z Wikipedie včetně odkazu na konkrétní stránku Wikipedie, kde se dočtete více. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, fotbal, kroket, ilustrační obrázek

Děkujeme za návštěvu online internetového slovníku zaměřeného především na přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, významy slov, známé i neznámé pojmy, zajímavosti, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Nejjednodušší způsob oživení pracovní plochy vašeho Windows, Androidu nebo jiného operačního systému je změna pozadí. Navštivte partnerskou stránku a vybírejte se stovek tapet přírody, Vesmíru apod.