Co je to?
Odborný výraz, definice slova Cardio Barre. Co znamená pojem Cardio Barre z kategorie Sport?

Co je Cardio Barre?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Cardio Barre

Cardio Barre je v současné době velmi oblíbeným druhem cvičení, zvláště v Americe. Cardio barre pracuje s vlastní váhou těla, jedná se o cvičení prováděné u taneční tyče. Spojuje v sobě prvky různých pohybových aktivit, jako je balet, tanec, posilování, strečink, cardio a další.
Rychlé cvičení prospívá jak zpevňování a vyrýsování svalů a stejně tak napomáhá rychlému spalování tuků. Začínat s cardio barre je možno ve fitness pod vedením trenéra nebo s pomocí instruktážních videí.


Co je to Cardio Barre? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Cardio Barre. Co znamená pojem Cardio Barre z kategorie Sport?

Neručíme za eventuální chyby v textech. Text napsán pro Superia.cz

Text s definicí výrazu Cardio Barre doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na různých sociálních sítích – Facebooku, Pinterestu, Redditu nebo Twitteru.

 Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku   Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru    

Výraz Cardio Barre se nachází v sekci sport

Klíčová slova: pojem, terminus technicus, význam pojmu, lexikon, co znamená, co to je, terminologie, informace, přesný význam, co je to Cardio Barre?, definice, sport, slovo, význam slova, vysvětlení, Cardio Barre, termín, slovník


Pojem Cardio Barre je v kategorii sport, ilustrační obrázek

Odkazy na jiné online zdroje a weby

Hledat videa s názvem Cardio Barre na Youtube

Hledat frázi Cardio Barre ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít výraz Cardio Barre ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Cardio Barre ve Wikimedia Commons

Zkusit najít termín Cardio Barre ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat pojem Cardio Barre ve Wikipedii

Dál můžete zkusit hledat slovo Cardio Barre například v Google obrázcích, v ABC slovníku cizích slov a synonym, ve fulltextu Yahoo.com, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v nabídce zboží na Heureka.cz.

Výběr z nejčastěji hledaných slov

Text na této internetové stránce vám umožnil zjistit co znamená slovo Cardio Barre? resp. co se přesně ukrývá za slovem Cardio Barre? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Cardio Barre, odpověď na dotaz co je to Cardio Barre?. Víte např. kdo to je Camila Cabello? Znáte a víte kdo je Onkolog? Doufáme, že chápete, že není v našich silách provádět pravidelnou aktualizaci všech pojmů. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Zkuste proto vyhledávání nebo se podívejte do jiných kategorií než je sport. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Tyto lze přebírat, upravovat a dále šířit při splnění licenčního ujednání CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie sport, hokejka na lední hokej, cardio Barre, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, zajímavosti, slovníková hesla, definice odborných pojmů, významy slov s názvem Co Je To?.

Taky máte někdy KOPR? Tím nemyslíme zeleninu, ale trošku hanlivou avšak výstižnou zkratku.