Co je to?
Definice výrazu Špinavé peníze. Co znamená odborný pojem Špinavé peníze z kategorie Ekonomie?

Co je Špinavé peníze?

Co znamená pojem, definice termínu Špinavé peníze?

Špinavé peníze je označení pro peníze, které byly získány nelegálním způsobem. Může se jednat například o peníze, které pocházejí z obchodů s drogami, z provozování prostituce či obchodů se zbraněmi.
Majitelé takových peněz se snaží tyto zisky zlegalizovat, což se označuje jako praní špinavých peněz. Praní špinavých peněz je trestnou činností.


Co je to Špinavé peníze? Význam slova, termín, Definice výrazu Špinavé peníze. Co znamená odborný pojem Špinavé peníze z kategorie Ekonomie?

Provozovatel v žádném případě neručí za aktuálnost údajů uveřejněných na webu. Výše uvedený text byl napsán redaktorkami Superia.cz

Uvedený text s definicí slova Špinavé peníze můžete samozřejmě sdílet s ostatními na svých sociální sítě (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest)..

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Heslo Špinavé peníze je v sekci ekonomie

Klíčová slova: význam slova, terminus technicus, termín, názvosloví, co je to Špinavé peníze?, význam, přesný význam, co znamená, slovník, lexikon, odborné názvosloví, pojem, definice pojmu, ekonomie, informace, terminologie, heslo, vysvětlení


Pojem Špinavé peníze je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Další možné informační zdroje

Najít pojem Špinavé peníze ve Wikislovníku

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Špinavé peníze ve vyhledávači DuckDuckGo

Zkusit najít slovo Špinavé peníze ve vyhledávači Qwant

Zkusit najít pojem Špinavé peníze ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Vyhledat slovo Špinavé peníze ve fulltextu Seznam.cz

Zkusit najít Špinavé peníze ve fulltextu vyhledávače Info.com

Dál můžete zkusit hledat slovo Špinavé peníze například ve videích na Youtube, ve slovníku moderních slangových výrazů - Čeština 2.0, ve fulltextu Google.cz, v Seznam.cz slovníku cizích slov nebo v projektu slovnik.cz.

Další vybraná hesla, odborné termíny a pojmy

Teď už znáte odpověď na otázku jaký je přesný význam slova Špinavé peníze? resp. co se skrývá pod slovem Špinavé peníze? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Špinavé peníze, odpověď na dotaz co je to Špinavé peníze?. Víte např. kdo to je Kadeřnice? Znáte a víte kdo je Dagmar Havlová? Není v našich silách pravidelně aktualizovat texty na tomto webu. vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Doporučujeme vám proto zkusit i jinou sekci než je kategorie ekonomie. Některé pojmy obsahují i krátkou citaci z české Wikipedie včetně internetového odkazu na podrobný popis. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Milí čtenáři, musíme vám poděkovat za návštívení internetového slovníku, který shromažďuje přesné vysvětlení slov, významy slov, popisy termínů, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, zajímavosti s názvem Co Je To?.

Znáte zkratky POV, SJM nebo FTW? Tyto a dalších 1000 jiných zkratek naleznete zde.