Co je to?
Odborný výraz, definice slova Existenční minimum. Co znamená pojem Existenční minimum z kategorie Ekonomie?

Co je Existenční minimum?

Pojem, definice termínu, vysvětlení slova Existenční minimum

Existenční minimum je pojem z oblasti sociální podpory. Jde o zákonem stanovenou a společností uznanou minimální hranici příjmů. Pokud by peněžní příjmy klesly pod tuto hranici, jednalo by se o stav hmotné nouze.
Životní minimum se určuje různými metodami-statisticky, normativně nebo srovnáním příjmů, výdajů a spotřeby domácností. Vypočítává se podle něj sociální pomoc.


Co je to Existenční minimum? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Existenční minimum. Co znamená pojem Existenční minimum z kategorie Ekonomie?

Omlouváme se za možné chyby v textech. Tento text byl napsán redaktory Superia.cz

Text s definicí výrazu Existenční minimum doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

 Sdílet na Redditu         Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Termín Existenční minimum se nachází v sekci ekonomie

Klíčová slova: ekonomie, význam, význam pojmu, lexikon, co znamená, slovník, význam slova, vysvětlení, slovo, synonymum, přesný význam, co je to Existenční minimum?, termín, co to je, heslo, názvosloví, terminologie, popis


Pojem Existenční minimum je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Linky na další online zdroje

Zkusit najít Existenční minimum ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat pojem Existenční minimum ve vyhledávači Yahoo

Zkusit najít pojem Existenční minimum ve Wikipedii

Zkusit najít frázi Existenční minimum ve vyhledávači Ecosia a pomoci tak životnímu prostředí

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Existenční minimum ve vyhledávači DuckDuckGo

Hledat výraz Existenční minimum ve vyhledávači Yandex

Dál můžete zkusit hledat slovo Existenční minimum například ve Wikislovníku, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve fulltextu Google.cz, v evropském vyhledávači Qwant nebo v Google překladači.

Výběr odborných pojmů, slov, termínů a výrazů

Teďka již bezesporu víte co znamená Existenční minimum? resp. jaký je význam pojmu Existenční minimum? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Existenční minimum, odpověď na dotaz co je to Existenční minimum?. Víte např. kdo to je Ramzan Kadyrov? Znáte a víte kdo je Plánovač výroby? Některé informace již mohou být zastaralé nebo neaktuální. v různých oborech lidské činnosti. Zkuste proto termín Existenční minimum hledat i v jiných kategoriích (než ekonomie). Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Takovéto texty spadají pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Děkujeme našim čtenářům za návštěvu online encyklopedického projektu shromažďujícího slovníková hesla, významy slov, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, známé i neznámé pojmy, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Osvěžte si plochu vaše počítače tím, že na ni umístíte nějakou pěknou tapetu. Vyberte si z mnoha kategorií o květin až po tapety aut.