Co je to?
Odborný výraz, definice slova Existenční minimum. Co znamená pojem Existenční minimum z kategorie Ekonomie?

Co je Existenční minimum?

Pojem, termín, heslo, vysvětlení výrazu Existenční minimum

Existenční minimum je pojem z oblasti sociální podpory. Jde o zákonem stanovenou a společností uznanou minimální hranici příjmů. Pokud by peněžní příjmy klesly pod tuto hranici, jednalo by se o stav hmotné nouze.
Životní minimum se určuje různými metodami-statisticky, normativně nebo srovnáním příjmů, výdajů a spotřeby domácností. Vypočítává se podle něj sociální pomoc.


Co je to Existenční minimum? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Existenční minimum. Co znamená pojem Existenční minimum z kategorie Ekonomie?

Neručíme za eventuální chyby v textech. Text byl sepsán pro server Superia.cz

Text s definicí výrazu Existenční minimum doporučujeme sdílet s dalšími lidmi na Twitteru, Redditu nebo Facebooku.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru    

Pojem Existenční minimum se nachází v sekci ekonomie

Klíčová slova: co je to Existenční minimum?, co to je, terminus technicus, lexikon, popis, definice pojmu, formulace, synonymum, wiki, přesný význam, ekonomie, slovník, pojem, Existenční minimum, informace, heslo, vysvětlení, význam slova


Pojem Existenční minimum je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Hledejte v dalších online informačních zdrojích

Vyhledat výraz Existenční minimum na Google.cz

Hledat termín Existenční minimum ve Wikislovníku

Vyhledat slovo Existenční minimum ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Vyhledat výraz Existenční minimum na Google obrázcích

Zkusit najít výraz Existenční minimum ve vyhledávači Qwant

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Existenční minimum ve Wikimedia Commons

Dál můžete zkusit hledat slovo Existenční minimum například ve fulltextu Yahoo.com, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve ruském vyhledávači Yandex, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo nebo v Google překladači.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Právě nyní již víte jaký je význam slova Existenční minimum? resp. co přesně znamená slovo Existenční minimum? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Existenční minimum, odpověď na dotaz co je to Existenční minimum?. Víte např. kdo to je Konkurent? Znáte a víte kdo je Plánovač výroby? Bohužel, nestíháme pravidelně aktualizovat všechny texty. Pojmy mohou mít různé významy v závislosti na oboru a kontextu. Pokuste se najít termín Existenční minimum i v jiné kategorii než v ekonomie. K vybraným textům jsme doplnili citaci z projektu Wikipedia.cz včetně odkazu na konkrétní podstránku na Wikipedii, kde se dozvíte víc. Takový text je šířen pod licencí CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, graf ekonomie, existenční minimum, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, musíme vám poděkovat za návštěvu internetového encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na zajímavosti, slovníková hesla, přesné vysvětlení slov, popisy termínů, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy s názvem Co Je To?.

Osvěžte si plochu vaše počítače tím, že na ni umístíte nějakou pěknou tapetu. Vyberte si z mnoha kategorií o květin až po tapety aut.