Co je to?
Odborný výraz, definice slova Amundi. Co znamená pojem Amundi z kategorie Ekonomie?

Co je Amundi?

Vysvětlení pojmu, termínu, hesla, výrazu Amundi

Amundi, celým názvem Amundi Asset Management, je akciová společnost se sídlem v Paříži. Zabývá se činnostmi investiční správy.
U nás působí dceřiná společnost Amundi Czech Republic, která spravuje portfolia a disponuje povolením k výkonu činnosti pro distribuci nástrojů kolektivního investování. Věnuje se správě aktiv individuálních klientů, institucí i nadací.


Co je to Amundi? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Amundi. Co znamená pojem Amundi z kategorie Ekonomie?

Zveřejněné texty, byly pečlivě kontrolovány. Nicméně i tak mohou obsahovat nesprávné, nepřesné nebo neaktuální informace, za což se předem moc omlouváme. Zde Uvedený text byl zhotoven redaktory pro projekt Superia.cz

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli text Amundi s vašimi známými a kamarády na Pinterestu, Facebooku nebo Twitteru.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru    

Heslo Amundi se nachází v sekci ekonomie

Klíčová slova: názvosloví, formulace, přesný výraz, lexikon, Amundi, vysvětlení, slovník, co znamená, odborný výraz, heslo, význam slova, synonymum, význam, odborné názvosloví, terminus technicus, přesný význam, ekonomie, popis


Pojem Amundi je v kategorii ekonomie, ilustrační obrázek

Jiné informační zdroje o pojmu Amundi

Najít termín Amundi ve vyhledávači Qwant

Najít pojem Amundi ve fulltextovém vyhledávači Bing.com

Najít heslo Amundi na Google.cz

Hledat termín Amundi ve Wikipedii

Zkusit najít termín Amundi ve slovníku cizích slov od Seznam.cz

Chraňte své soukromí a hledejte slovo Amundi ve vyhledávači DuckDuckGo

Dál můžete zkusit hledat slovo Amundi například v metavyhledávači Info.com, v Lingea slovnících, v obrázcích, videích a zvucích z projektu Wikimedia Commons, ve videích na Youtube nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodné pojmy, výrazy, slova a odborné termíny

Teď už víte jaký je přesný význam slova Amundi? resp. co označuje slovo Amundi? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Amundi, odpověď na dotaz co je to Amundi?. Víte např. kdo to je Jarmila Kratochvílová? Znáte a víte kdo je Kurt Meyer? Návštěvníci, omluvte nás prosím, že nestíháme pravidelně aktualizovat texty. Pojmy mohou mít různé významy vzhledem k tomu, že se používají v rozdílných oborech lidské činnosti. Zkuste proto též hledat synonymum ke slovu Amundi v jiné sekci než ekonomie. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Tyto texty lze potom kopírovat, editovat a dále šířit při splnění podmínek vyplývajících z licence CC-BY-SA.

Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Kategorie ekonomie, platební karta, amundi, ilustrační obrázek

Vážení čtenáři, děkujeme za návštěvu online projektu (slovníku) shromažďujícího zajímavosti, významy slov, známé i neznámé pojmy, přesné vysvětlení slov, slovníková hesla, definice odborných pojmů s názvem Co Je To?.

Být, bydlit, obyvatel ... Vzpomenete si ještě na všechna vyjmenovaná slova po B?