Co je to?
Odborný výraz, definice slova Inri. Co znamená pojem Inri z kategorie Kultura?

Co je Inri?

Co znamená termín, slovo, heslo, vysvětlení pojmu Inri?

Nápis INRI můžete najít na mnoha místech spojených s křesťanskou vírou. Jedná se o latinskou zkratku slov Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum, což v překladu do českého jazyka znamená Ježíš Nazaretský, král židovský. Většinou se s tímto nápisem můžeme setkat v souvislosti s ukřižovaným Ježíšem Kristem nebo krucifixy.

Co je to Inri? Význam slova, termín, Odborný výraz, definice slova Inri. Co znamená pojem Inri z kategorie Kultura?

Žádným způsobem neručíme za informace nebo obsah uvedený na těchto internetových stránkách. Text napsán pro Superia.cz

Text můžete velmi jednoduše sdílet s bližními na sociálních sítích Pinterestu, Facebooku či Twitteru.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu     Sdílet na Twitteru      Sdílet na Facebooku 

Termín Inri se nachází v sekci kultura

Klíčová slova: kultura, popis, terminus technicus, kultura, formulace, synonymum, pojem, co je to Inri?, lexikon, wiki, názvosloví, co to je, odborné názvosloví, informace, význam pojmu, vysvětlení, terminologie, heslo


Pojem Inri je v kategorii kultura, ilustrační obrázek

Ve Wikipedii se o heslu Inri dozvíte následující

Níže uvedený text byl převzat z online encyklopedie Wikipedia.cz. Licence CC-BY-SA.

Nápis INRI je zkratkou latinského Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum, česky Ježíš Nazaretský, král židovský a bývá tradičně zobrazován na krucifixech a jiných zobrazeních ukřižovaného Ježíše Krista.

Zkuste zjistit více informací o slovu Inri v následujících zdrojích

Zkusit najít výraz Inri ve fulltextu vyhledávače Info.com

Zkusit najít Inri na Google.cz

Vyhledat slovo Inri ve vyhledávači Yahoo

Zkusit hledat obrázky a videa s názvem Inri ve Wikimedia Commons

Hledat videa s názvem Inri na Youtube

Zkusit najít Inri na Google obrázcích

Dál můžete zkusit hledat slovo Inri například ve ruském vyhledávači Yandex, v nabídce zboží na Heureka.cz, ve vyhledávači chránícího soukromí - DuckDuckGo, ve Wikizdrojích nebo v ABC slovníku cizích slov a synonym.

Náhodných výběr odborných pojmů, termínů a slov

Teď už znáte odpověď na otázku co znamená Inri? resp. co se skrývá pod slovem Inri? Je tu uvedeno krátké vysvětlení odborného pojmu Inri, odpověď na dotaz co je to Inri?. Víte např. kdo to je Malvína Pachlová? Znáte a víte kdo je Biskup? Bohužel, častá aktualizace není v našich silách. podle toho o jaký obor se jedná. Pokuste se najít termín Inri i v jiné kategorii než v kultura. Část textů obsahuje internetový odkaz i krátkou citaci z české verze projektu Wikipedia. Takový typ textu je distribuován pod licencí CC-BY-SA. Ostatní texty je možné citovat dle zákona s uvedením zdroje.

Vážení návštěvníci, děkujeme vám za navštívení našeho encyklopedického slovníku, který se zaměřuje na slovníková hesla, zajímavosti, definice odborných pojmů, známé i neznámé pojmy, významy slov, popisy termínů s názvem Co Je To?.

Znáte Ivana Trojana, Ondřeje Vetchého nebo Jana Krause? Více o těchto hercích zjistíte na webových stránkách s výstižným názvem Kdo je to?